Even kennismaken

We vinden het leuk om te zeggen dat we jonge beginnende ondernemers zijn. Wessel werkt als online marketeer en Sietske werkt in de zorg. Samen zijn we echte wijn- en borrelliefhebbers. Doordat Wessel met zijn werk veel voor klanten bezig is en het vak tot in de puntjes weet uit te voeren, kriebelde het bij hem ontzettend om ooit iets voor zichzelf te beginnen.

Graag wilde hij dit samen doen met Sietske, die vaak creatief bezig is en hem daarbij kan aanvullen. Zo bedachten we tijdens de corona periode dit leuke concept. Een eigen webshop, die we in ons eigen tempo beetje bij beetje laten groeien. Zo dromen en groeien we elke dag een beetje meer..

Borrelpakket op maat

Het begon met ‘het borreldoosje’

Een doosje vol lekkere heerlijke wijnen dat tegelijkertijd direct als activiteit gezien kan worden. We kunnen het laten bezorgen voor en namens jou als verrassing, bedankje en/of cadeau. We kregen hier op lovende reacties. Naast die lovende reacties kregen we vragen of we ook hapjes erbij kunnen bezorgen. Ons ondernemers hart ging weer kloppen en we zijn er gelijk mee aan de slag gegaan!

Over ons


Onze borrelboxen

Hiervoor moesten we rekening houden met de regels die erbij komen kijken. Uiteindelijk hebben we heerlijke borrelboxen bedacht en dit zo kunnen realiseren waar wij volledig achter staan. We hebben lokale bedrijven bezocht en hiervan enkele producten aan onze boxen toegevoegd.

Wij vinden de samenstelling van de boxen lekker, jullie ook? De borrelboxen worden goed ontvangen. Wij blijven daarom altijd bezig om ons assortiment van borrelboxen uit te bereiden. 


Onze cocktail pakketten

De zomer komt eraan en we willen graag het gemak van bestellen benadrukken, dus we bedachten cocktail pakketten die door de brievenbus passen. Ja, je leest het goed! We hebben een aantal heerlijke populaire, betaalbare cocktails in ons assortiment toegevoegd. Voor deze cocktails hoef je niet thuis te blijven, want ze passen namelijk door de brievenbus.

In het doosje zitten de ingrediënten waarmee jij je cocktail kan maken. Je hoeft alleen enkele ingrediënten toe te voegen. Deze pakketten zijn ook leuk als verassing, bedankje en/of cadeau.

Zomerpakket

Wat we willen bereiken

Graag willen wij jou een leuke middag/avond verzorgen met prachtige wijnen, hapjes en cocktails. Je hoeft hiervoor niet naar de winkel. Nee, je bestelt het eenvoudig online. Het enige wat jij moet doen:

• Je bestelling doen via de webshop
• Je bestelling uitpakken. Eventueel de wijn koud leggen.
• Mooie wijn/cocktail glazen erbij pakken
• Hapjes op de borrelplank leggen
• Genieten!


Hoe leuk en makkelijk is dat? Wij vinden het reuze handig, vooral in deze tijden. Wat wij willen is het je gemakkelijk maken. Een compleet verzorgd borrel moment wordt bij je thuis of op gekozen locatie bezorgd. Je hoeft dus niet meer naar de winkel! Easy! Daarnaast kun je niet alleen jezelf dit wijnpakket gunnen, maar ook als wijnproeverij cadeau of relatiegeschenk. .

Eenvoudig online organiseren

  1. Zorg ervoor dat je in tweetallen zit en allemaal een borreldoosje in huis hebt (1 doosje is geschikt voor 2 personen)
  2. Check online samen in. Zorg ervoor dat de verbinding goed is. Handig is om 1 iemand de leiding te geven. 
  3. Proef de wijnen zoals beschreven staat. Ga samen het proefformulier af en vul je bevindingen in. (Het is leuk om bijpassende hapjes erbij te doen)
  4. Geniet samen van de gezelligheid & de wijnen

Cheers! Geniet van hapjes en drankjes.

Wessel en Sietske ❤️