Borrelpakket bestellen en laten bezorgen in Utrecht

Wil je online een borrelpakket bestellen en laten bezorgen in Utrecht? Wij hebben verschillende borrelpakketten waar wij jou heel blij mee kunnen maken. Onze pakketten zijn namelijk samengesteld door echte borrelspecialisten. Hierdoor weet je zeker dat je de lekkerste hapjes kan serveren. Om je avond helemaal compleet te maken leveren wij ook een wijnproeverij in Utrecht

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de borrelpakket quality time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een borrelpakket friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

 

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een borrelpakket voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5
Borrelbox op maat

Een borrelpakket op maat laten maken en bezorgen in Utrecht?

Wil je een borrelpakket op maat laten maken? Wij hebben al verschillende klanten blij mogen maken met een borrelpakket op maat. Je kan daarvoor contact opnemen met info@borreldoosje.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden. Binnen 24 uur ontvang jij een reactie en we denken graag met je mee.

Borrelpakket cadeau geven in Utrecht

Wil je iemand in het zonnetje zetten? Of wil je gewoon iemand een cadeau geven omdat hij of zij het verdiend? Onze borrelpakketten zijn daar helemaal geschikt voor! Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen tijdens de bestelling. Je mag in 150 tekens schrijven wat jij diegene wil zeggen. Vervolgens wordt je boodschap handgeschreven op het kaartje toegevoegd. Wil je toch een ander cadeau geven? Kijk dan eens naar onze kerstpakket cadeau, zomerpakket cadeau of theepakket cadeau.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur