Verzending & betaling

Geef je bezorgmoment aan tijdens het afrekenen.

De pakketten worden 1 werkdag voor de bezorgdatum aangeboden bij de post. In principe worden de pakketten de volgende dag bezorgd, maar dit kunnen wij helaas niet garanderen aangezien we afhankelijk zijn van de post. Mocht je twijfelen over de bezorgdatum, adviseren we je wat speling te nemen!

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Verzendkosten

Bij bestellingen binnen Nederland op 1 locatie met een bestelwaarde vanaf € 100 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen onder de € 100 wordt er verzendkosten in rekening gebracht. De kosten hiervan bedragen € 5,74 exclusief btw 21% btw per pakket. Voor de brievenbus pakketten zijn de verzendkosten € 3,95 exclusief 21% btw per pakket.

Meerdere pakketten bestellen en laten bezorgen?

Dat kan! De verzenddatum bepalen we samen in overleg. Wij adviseren om de pakketten vaak een paar dagen eerder te verzenden dan dat je het wilt laten bezorgen. Helaas komt het wel eens voor dat er vertraging is bij PostNL. Vraag eenvoudig een offerte aan als je meerdere pakketten wil laten bezorgen.

Betaling

Je kan kiezen uit de volgende betaalmethode:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Achteraf betalen (Billink)
  • Op factuur (bij meerdere pakketten)