Iemand verwennen met een cadeaupakket van borreldoosje.nl?

Bij borreldoosje.nl vind je de leukste cadeaupakketten voor je vrouw, man, collega of familie. Ons assortiment bestaat uit verschillende pakketten. Denk hierbij aan cocktail pakketten, borrelpakketten, theepakketten en wijnproeverijen. Deze cadeaupakketten hebben een verrassende inhoud en voor ieder budget is er wat wils. Heb jij jouw favoriete cadeaupakket al gevonden? 😉

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de cadeaupakket quality time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een cadeaupakket borrelbox friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een cadeaupakket voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5

Een luxe cadeaupakket voor je vrouw bestellen?

Wil jij je vrouw in het zonnetje zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We kunnen voor jou een compleet cadeaupakket thuis laten bezorgen. In elk cadeaupakket heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. Wij gaan vervolgens het kaartje handgeschreven toevoegen in het pakket voor je vrouw. Heb je nog specifieke wensen? Geef het aan in de notities tijdens het afrekenen en wij helpen je graag verder! Voor je vrouw kan je bijvoorbeeld kiezen voor een cocktail pakket, wijnproeverij, borrelpakket of theepakket.

 

 

Cocktail
Wijnproeverij

Een origineel cadeaupakket voor je man bestellen?

Uit ervaring weten wij dat het soms lastig is om het ideale cadeau voor je man te vinden. Vind maar eens een goed cadeau voor hem. Bij borreldoosje.nl hebben wij daarop ingespeeld, want wat bij de vrouwen geldt, geldt ook bij de mannen! Je kan kiezen uit borrelpakketten, theepakketten, cocktail pakketten of je kan samen genieten van een wijnproeverij. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een valentijn cadeau voor je vriend? Maak dan gebruik van een persoonlijk kaartje die je per pakket kan toevoegen. Heb je vragen?

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen voor 12:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Wij zijn echter afhankelijk van de snelheid van leveren door PostNL. 

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal