Cadeaupakketten laten bezorgen?

Wil je een cadeaupakket bestellen en laten bezorgen? Wij kunnen je daarbij helpen! Bekijk onze cadeaupakketten en laat je verrassen 🎁

Verras je collega's, vrienden of familie met een heerlijk cadeaupakket 🎁

Onze cadeaupakketten

Iemand verwennen met een cadeaupakket van borreldoosje.nl?

Bij borreldoosje.nl vind je de leukste cadeaupakketten voor je vrouw, man, collega of familie. Ons assortiment bestaat uit verschillende pakketten. Denk hierbij aan cocktail pakketten, borrelpakketten, theepakketten en wijnproeverijen. Deze cadeaupakketten hebben een verrassende inhoud en voor ieder budget is er wat wils. Heb jij jouw favoriete cadeaupakket al gevonden? 😉

Thee cadeaupakketten laten bezorgen

Wil je iemand verrassen met een thee cadeaupakket? Wij hebben verschillende thee cadeaupakketten in ons assortiment waarmee jij de ontvanger compleet verrast. De thee cadeaus zijn door onze theespecialisten uitgekozen en met veel zorg & liefde samengesteld. Al onze pakketten worden netjes voor je ingepakt en naar de ontvanger toegestuurd. Ben je benieuwd welke thee cadeaupakketten wij ons assortiment hebben?

Kerst cadeaupakket voor je personeel

Aan het einde van het jaar wil jij jouw personeel bedanken voor hun goede inzet. Hoe kan je dat beter doen dan hun een kerst cadeaupakket te geven? Wij nemen de complete verantwoordelijkheid voor het regelen voor kerst cadeaupakketten voor je personeel. Zo kunnen wij ook meedenken om je ideale kerst cadeaupakket samen te stellen. We kunnen jou een voorbeeld van een cadeaupakket per mail toesturen. Dan weet je precies wat jij jouw personeel geeft en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wil je de cadeaupakketten op meerdere adressen laten bezorgen? Geen probleem! Je kan van ons een leeg adressenbestand (Excel) ontvangen waar je eenvoudig de adressen kan invullen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de cadeaupakketten netjes bij de mensen thuis wordt bezorgd.

 

Cocktail cadeaupakket eenvoudig laten bezorgen

Wil je een cocktail cadeaupakket bestellen? Dat snappen wij helemaal! Onze DIY cocktail cadeaupakketten zijn uniek om te geven en te krijgen. De ontvanger kan namelijk zelf aan de slag om zijn favoriete cocktail te maken. Vervolgens kunnen ze zelf hun gemaakte cocktail nuttigen. Een leuke activiteit dus! Per cadeaupakket worden er instructies meegeleverd. In deze instructies wordt precies verteld hoe de ontvanger zijn favoriete cocktail kan klaarmaken en welke spullen/ingrediënten ze daarvoor in huis nodig hebben.

Een luxe cadeaupakket voor je vrouw bestellen?

Wil jij je vrouw in het zonnetje zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We kunnen voor jou een compleet cadeaupakket thuis laten bezorgen. In elk cadeaupakket heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. Wij gaan vervolgens het kaartje handgeschreven toevoegen in het pakket voor je vrouw. Heb je nog specifieke wensen? Geef het aan in de notities tijdens het afrekenen en wij helpen je graag verder! 

Een origineel cadeaupakket voor je man bestellen?

Uit ervaring weten wij dat het soms lastig is om het ideale cadeau voor je man te vinden. Vind maar eens een goed cadeau voor hem. Bij borreldoosje.nl hebben wij daarop ingespeeld, want wat bij de vrouwen geldt, geldt ook bij de mannen! Je kan kiezen uit borrelpakketten, theepakketten, cocktail pakketten of je kan samen genieten van een wijnproeverij. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een valentijn cadeau voor je vriend? Maak dan gebruik van een persoonlijk kaartje die je per pakket kan toevoegen. 

Borrel cadeaupakketten thuis of op locatie laten bezorgen

Een borrel cadeaupakket regel je eenvoudig bij borreldoosje.nl. Zo heb je bij ons de keuze uit verschillende cadeaupakketten om mee te borrelen. Met onze borrelpakketten die je als cadeau kan geven verras jij de ontvangen met een compleet cadeaupakket. Wij zorgen dat de uitstraling van het pakket optimaal is, zodat de ontvanger compleet wordt verrast door de uitstraling van het cadeaupakket. Wil je iemand verrassen met een persoonlijke boodschap? Dan heb je per pakket de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. Hiermee kan jij in woorden aangeven wat jij diegene wil vertellen. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment borrel cadeaupakketten?

 

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Bij pakket post betaal je 6,95 euro exclusief btw per verzending. Voor brievenbus post betaal je 4,10 euro exclusief btw per verzending.

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal