Cadeau voor de dag van de leraar

De dag van de leraar is een belangrijke dag om de leerkrachten extra in het zonnetje te zetten, omdat ze zo hard hebben gewerkt. Deze speciale dag van de leraren valt op 5 oktober 2022. Met deze dag kan je de leraren bedanken voor hun goede inzet, doorzettingsvermogen en harde werken. Met een uniek cadeau van borreldoosje.nl verras je compleet de leerkrachten!

Een doe-het-zelf cocktail pakket voor de leraren

De leraren verrassen met een doe-het-zelf cocktail pakket van borreldoosje.nl? Dat kan zeker! Met het cocktail pakket kunnen de leraren zelf hun favoriete cocktail klaarmaken en nuttigen. Een ideaal cadeau dus! Per pakket worden instructies meegeleverd, zodat de leerkrachten zelf hun cocktail klaar kunnen maken. Dan kunnen pas echt optimaal genieten!

We kunnen de cocktail pakketten door de brievenbus van de leerkrachten laten bezorgen, maar we kunnen de pakketten ook op 1 locatie bezorgen. Je kan dan vervolgens zelf de pakketten uitdelen aan de leraren.

 

Zomerpakket

Een greep uit ons assortiment DIY cocktail pakketten

Zakelijk een cadeau bestellen? Zo werkt het!

Voor ieder wat wils

Je hebt keuze uit verschillende cadeaus. Wil je maatwerk of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!

Met persoonlijk kaartje

Bij elk cadeau kunnen wij een (gratis) persoonlijk kaartje toevoegen. Ook kunnen wij de huisstijl laten terugkomen op het kaartje.

Regel het op jouw manier

Je kan direct een bestelling plaatsen in de webshop of je kan eenvoudig online een offerte aanvragen. Binnen 24 uur heb jij offerte op maat in je inbox.

Bezorging op de locatie(s)

Als de offerte je bevalt, dan kunnen we in overleg de manier van verzenden bepalen. Thuis bij je collega’s laten bezorgen? Of toch liever op kantoor? Jij geeft je wensen aan en wij doen de rest!

Eenvoudig een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur heb je van ons een reactie op je offerte aanvraag! Zo weet je direct waar je aan toe bent en hoef je niet lang te wachten. Laat je adviseren door onze borrelspecialisten 🍸 

Borrelbox VrijMibo

Een heerlijk borrelpakket voor de leraren

We hebben ook verschillende borrelpakketten in ons assortiment. Deze borrelpakketten zijn speciaal samengesteld door echte borrelliefhebbers. Hierdoor weet je altijd zeker dat je de lekkerste hapjes en drankjes in huis krijgt. Wil je een borrelpakket op maat laten maken? Ook dat is geen probleem. Wij denken graag met je mee en maken samen met jou het lekkerste pakket.

Bij elk borrelpakket heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. In dit kaartje kan je de waardering uitspreken naar de leraren en hun bedanken voor de goede inzet. Persoonlijker kan je het niet hebben toch? 😉

Stefanie

Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Ze waren heel oplettend en zorgzaam om het product goed te leveren. En het zag er ook nog eens top uit. Ook heel leuk met een persoonlijk kaartje.

5/5

Silvy

Overzichtelijk, mooie producten en ze komen de afspraken na. Deze borreldoos kan ik aanraden en zal zeker in de toekomst hier nog bestellingen plaatsen.

5/5

Esther

Je wordt snel te woord gestaan in de chat, dit is erg fijn. De pakketjes worden leuk ingepakt en de producten smaken goed. Echt een aanrader.

5/5

Onze heerlijke borrelpakketten

 

Je leraren echt verrassen met een gratis persoonlijk kaartje?

Bij elk cadeau kan je een gratis persoonlijk kaartje toevoegen. Dat werkt als volgende:

 1. Geef aan welke tekst je op het kaartje wil gebruiken
 2. Geef je wensen door. Denk hierbij aan het logo van je bedrijf op het kaartje of andere specifieke wensen
 3. Je ontvangt een ontwerp op maat
 4. Goedgekeurd? Mooi! Wij gaan er mee aan de slag

Kaartje

Dag van de leraar in 2022

We vinden het leuk om te zeggen dat we ieder jaar weer scholen en onderwijsinstanties helpen om hun leraren en leraressen te verrassen en in het zonnetje te zetten. Dit doen we op de dag van de leraar in 2022. De dag van de leraren is zoals elk jaar op 5 oktober. Op deze dag gaan we de leraren en docenten bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Kies uit de geschenken die wij voor jou hebben samengesteld en laat je verrassen.

Cadeau voor de dag van de leraar

Wij helpen je om de leraren een persoonlijk cadeau te geven. Zo hebben wij voor elk budget wel een cadeau waar je uit kan kiezen. Onze cadeaus zijn ook geschikt om door de brievenbus te laten bezorgen. Dat is ideaal, omdat de leraren dan niet thuis hoeven te zijn. Mochten ze dan thuis komen van hun dag werken, dan zien ze een uniek en leuk geschenk op de deurmat liggen. Dat is ideaal toch? Op deze manier kan je alle leerkrachten op een speciale manier verrassen op de dag van de leraar. Heb je vragen over geschenken? Of wil je sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! In overleg is er veel mogelijk.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Voor de borrelpakketten betaal je € 5,74 exclusief 21% btw verzendkosten en voor de cocktail pakketten betaal je € 3,95 exclusief 21% btw verzendkosten.

Wij kunnen jou een leeg adressenbestand aanleveren in Excel. Vervolgens kan jij eenvoudig het adressenbestand invullen en retour sturen.

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De leverdatum gaat in overleg. Geef tijdens het aanvragen van de offerte aan wanneer je de pakketten bezorgd wil hebben. Dan zorgen wij er voor dat het op tijd aankomt!

Geen probleem! Vul het offerte formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat in je inbox.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  •  

Ook kan je bij ons betalen op factuur.