Het perfecte valentijnscadeau om je geliefde te verrassen

Ben je op zoek naar een perfect valentijnscadeau om je geliefde te verrassen? Wij hebben 5 verschillende wijnproeverijen die je samen kan delen. Ook heb je de mogelijkheid om een persoonlijk berichtje aan je bestelling toe te voegen, zodat je cadeau nog persoonlijker wordt. ❤️ Je geliefde met een ander cadeau verrassen? Bekijk onze cocktail cadeau’s, borrelpakketten cadeau’sborrelboxen cadeau of wijnproeverijen.

Evelien

We hebben met onze studentenhuis een deze wijnproeverij gedaan als nieuwjaarsborrel. We hebben er zelf bijpassende hapjes bij gemaakt. Zeer geslaagd, dit gaan we vaker doen!

4.5/5

Heleen

Erg leuk om te geven en geweldig om te krijgen!
Je kunt van de wijntjes samen met je vriendin of vriend genieten en het is leuk om nieuwe smaken te ontdekken. De wijn is niet alleen heel lekker, je leert er ook nog wat van doormidden van de bijgevoegde kaart die uitleg geeft over de wijnen. 5 Sterren van mij!

5/5

Dave

Mooie uitstaling van de doos en flessen wijn. Ik heb het doosje als cadeau gekocht en een persoonlijk berichtje toegevoegd. Doordat het er zo leuk uitzag heb ik daarna nog een borreldoosje voor mijzelf gekocht. Erg leuke ervaring en zeker aan te raden als cadeau of proeverij.
 
5/5