Kerstpakket door de brievenbus bezorgen?

Geef je personeel of relaties waardering met Kerst!

Onze brievenbus kerstpakketten

Een glimlach op het gezicht van jouw collega, daar doen wij het voor!

Een mooi kerstpakket door de brievenbus laten bezorgen bij je collega’s vrienden of familie? Dat kunnen wij voor je regelen! Wij zorgen ervoor dat elk cadeau een goede indruk achter laat, zodat de ontvanger bij het openen van het pakket een glimlach krijgen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom gaan wij 100% voor klanttevredenheid en denken altijd met je mee. Met onze nuchtere Achterhoekse aanpak verzorgen wij met passie het kerstcadeau voor jouw collega’s.

Wij wensen jullie fijne Feestdagen!

Wessel & Sietske ❤️

Zakelijk een brievenbus kerstpakket bestellen? Zo werkt het!

1. Voor ieder wat wils

Je hebt keuze uit verschillende kerstpakketten. Wil je maatwerk of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!

2. Gratis persoonlijk kaartje

Wij kunnen bij ieder pakket een kaartje toevoegen met daarop jullie boodschap. Wil je ook jullie bedrijfslogo erop? Dat kan!

3. Adressen aanleveren

Je kan kiezen voor een bulk levering op één adres of verzending naar huisadres. Wil je de pakketten naar huisadressen versturen? Dan ontvang je van ons een leeg Excel bestand.

4. Facturatie gegevens

Als we voor jou aan de slag willen gaan, dan hebben we ook de gegevens nodig voor de facturatie. Denk hierbij aan: bedrijfsnaam, ter attentie van (optioneel), adresgegevens en facturatie emailadres

5. Mail ons alle gegevens

Heb jij alle gegevens verzameld van stap 1 t/m 4? Top! Mail dan je pakketkeuze, tekst voor op het kaartje, adressenbestand en facturatiegegevens naar info@borreldoosje.nl. Heb je een voorkeur voor een leverdatum? Geef het ook aan!

6. Bezorging & blije gezichten 😄

De order is geplaatst en wij gaan met veel plezier aan de slag! Je ontvangt de track & trace codes per mail. Het is nu wachten op de blije reacties van je collega's!

Jij bent niet de eerste. Bekijk de ervaringen van anderen

Kiem-Lien W.
Lees verder
Fijne communicatie, snelle service, en ze geven altijd een beetje meer, denken ook mee met je wensen. Er zijn geen onmogelijkheden, alleen mogelijkheden. Kortom: super!!
Karin D.
Lees verder
De collega's waren blij verrast met de leuke borrelbox. Voor herhaling vatbaar.
Stefanie W.
Lees verder
Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Ze waren heel oplettend en zorgzaam om het product goed te leveren. En het zag er ook nog eens top uit. Ook heel leuk met een persoonlijk kaartje.
Robin T.M
Lees verder
Mooi pakket besteld met goede service van Wessel! Snelle en correcte antwoorden op mijn vragen. Tot de volgende keer!
Corien D.
Lees verder
Het contact en de service verliepen vlot. Een mooie samenwerking met een mooi resultaat.
Previous
Volgende

Onze samenwerkingen. Met zakelijke klanten

Momenteel online

Heb je vragen? We helpen je graag verder!

Wij snappen het als geen ander dat je niet te lang wil wachten op een vraag. Daarom zijn wij goed te bereiken via WhatsApp of Messenger. Laat je bericht achter en je ontvangt snel een reactie.

Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via WhatsApp!

Stuur ons een berichtje Messenger

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via Messenger!

Kerstattentie door de brievenbus bezorgen

Wil je jouw personeel, relaties of vrienden verrassen met Kerst met een leuk brievenbuspakket? Onze borrelspecialisten hebben speciaal voor jou de leukste brievenbus kerstpakketten samengesteld. Wij willen dat de ontvanger echt een WOW gevoel krijgt bij het openen van het brievenbuspakket. Daarom worden onze pakketjes met veel zorg & passie ingepakt.

Kerstborrel pakket brievenbus

Onze brievenbus kerstpakketten zijn zeer geschikt om als cadeau te geven bij de borrel. Wij kunnen de pakketten op 1 locatie leveren, zodat jij de pakketten tijdens de kerstborrel kan uitdelen. In de brievenbuspakketten vind je alles voor een heerlijk avondje borrelen met kerst. Heb je liever geen brievenbuspakket en heb je een ander idee? Wij denken graag met je mee. 

Maak gebruik van een gratis kaartje

Met onze kerstattenties door de brievenbus heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. Op het kaartje kan je een boodschap kwijt. De boodschap mag jij helemaal zelf bepalen! Je kan de boodschap aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat het kaartje netjes in het brievenbuspakket wordt toegevoegd.

Kerstpakket brievenbus post

Onze kerst brievenbuspakketten kunnen met de Post worden verzonden. Wij verzenden onze pakketten met PostNL. De verzendkosten voor een brievenbuspakket is € 3,95 per adres. Wil je de brievenbuspakketten naar meerdere adressen verzenden? Dat kan! Wij kunnen jou een leeg adressenbestand (Excel) aanleveren waar jij de adressen in kan vullen.

Verras de ontvanger met Kerst!

Onze kerstpakketten kunnen door de brievenbus worden bezorgd. Hoe leuk is het als de ontvanger thuiskomt, er een leuk kerstpakket ligt! Het brievenbuspakket wordt ingepakt met Kerst als thema. Ook vinden wij de uitstraling van het doosje belangrijk. Daarom verzenden wij onze pakketten met een luxe brievenbus kerstdoos!

De leukste kerstpakketten door de brievenbus!

Wij hebben 3 verschillende kerstpakketten die we door de brievenbus kunnen verzenden. In deze brievenbuspakketten vind je heerlijke wijn, hapjes, nootjes en ook niet te vergeten: chocolade! Neem rustig de tijd om de pakketten te bekijken en laat het ons weten als je vragen hebt. Wij staan voor je klaar!

Is je vraag nog niet beantwoord? Lees onze veelgestelde vragen

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

Samen in overleg bepalen we de verzenddatum. We denken graag met je mee, zodat alle pakketjes op tijd worden bezorgd.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl of vul het offerte formulier in. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie.

Je hebt de mogelijkheid om bij ons per factuur te betalen. 

Voor bezorging op 1 adres boven de 100 euro rekenen wij geen verzendkosten. Voor verzending van brievenbuspakketten rekenen wij 3,95 euro exclusief btw per adres en voor pakketten 5,74 euro exclusief btw per adres.