Sinterklaaspakket cadeau geven?

Bezorg het Sinterklaasgevoel door de brievenbus of laat het bezorgen op 1 locatie!

Onze sinterklaaspakketten

Een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Dat wil je toch?

Een mooi Sinterklaas cadeau laten bezorgen? Dat kunnen we voor je regelen! Wij zorgen ervoor dat elk sintcadeau een goede indruk achter laat, zodat de ontvanger(s) bij het openen van het sinterklaaspakket een glimlach krijgt.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom gaan wij 100% voor klanttevredenheid en denken altijd met je mee. Met onze nuchtere Achterhoekse aanpak verzorgen we met passie het Sinterklaascadeau voor jou.

Vrolijk sinterklaasfeest!

Wessel & Sietske ❤️

Zakelijk een Sinterklaaspakket bestellen? Zo werkt het!

1. Voor ieder wat wils

Je hebt keuze uit verschillende sinterklaaspakketten. Wil je maatwerk of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!

2. Gratis persoonlijk kaartje

Wij kunnen bij ieder pakket een kaartje toevoegen met daarop jullie boodschap. Wil je ook jullie bedrijfslogo erop? Dat kan!

3. Adressen aanleveren

Je kan kiezen voor een bulk levering op één adres of verzending naar huisadres. Wil je de pakketten naar huisadressen versturen? Dan ontvang je van ons een leeg Excel-bestand.

4. Facturatie gegevens

Als we voor jou aan de slag willen gaan, dan hebben we ook de gegevens nodig voor de facturatie. Denk hierbij aan: bedrijfsnaam, ter attentie van (optioneel), adresgegeven, facturatiegegevens en e-mailadres

5. Mail ons alle gegevens

Heb je alle gegevens verzameld van stap 1 t/m 4? Top! Mail dan je pakketkeuze, tekst voor op het kaartje, adressenbestand en facturatiegegevens naar info@borreldoosje.nl. Heb je een voorkeur voor een leverdatum? Geef het ook aan!

6. Bezorging & blije gezichten 😄

De order is geplaatst en wij gaan met veel plezier aan de slag! Je ontvangt de track & trace codes per mail. Het is nu wachten op de blije reacties van je collega's!

Weten hoe je Sinterklaaspakket eruit ziet? Wij maken een video op maat

Als je een offerte hebt aangevraagd, dan wil je natuurlijk ook weten hoe het sinterklaaspakket eruit ziet. Daar hebben we een oplossing voor! Wij kunnen een unboxing video van je sintpakket maken, zodat je precies weet wat er bij je collega’s wordt bezorgd.

Jij bent niet de eerste. Bekijk de ervaringen van anderen

Kiem-Lien W.
Lees verder
Fijne communicatie, snelle service, en ze geven altijd een beetje meer, denken ook mee met je wensen. Er zijn geen onmogelijkheden, alleen mogelijkheden. Kortom: super!!
Karin D.
Lees verder
De collega's waren blij verrast met de leuke borrelbox. Voor herhaling vatbaar.
Stefanie W.
Lees verder
Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Ze waren heel oplettend en zorgzaam om het product goed te leveren. En het zag er ook nog eens top uit. Ook heel leuk met een persoonlijk kaartje.
Robin T.M
Lees verder
Mooi pakket besteld met goede service van Wessel! Snelle en correcte antwoorden op mijn vragen. Tot de volgende keer!
Corien D.
Lees verder
Het contact en de service verliepen vlot. Een mooie samenwerking met een mooi resultaat.
Previous
Volgende

Persoonlijke kaartje toevoegen? Helemaal gratis!

Wil je je collega verrassen met unieke boodschap voor Sinterklaas? Voeg dan een persoonlijke boodschap toe om je collega een glimlach te bezorgen. 

Sinterklaaspakketten thuis laten bezorgen

Wil je de pakketten versturen naar de huisadressen van je collega's of personeel? Lever de adressen in het adressenbestand (Excel) aan en wij zorgen voor de verzending. Dit scheelt je een hoop losse bestellingen in de webshop.

Op 1 locatie

Ontvang alle sinterklaaspakketten op 1 locatie

Zorg je er zelf voor dat alle pakketten worden verspreid? Dan kunnen wij ook alle pakketten op 1 locatie voor je bezorgen. Je ontvangt altijd de track & trace code per mail.

Onze samenwerkingen. Met zakelijke klanten

Momenteel online

Heb je vragen? We helpen je graag verder!

Wij snappen het als geen ander dat je niet te lang wil wachten op een vraag. Daarom zijn wij goed te bereiken via WhatsApp of Messenger. Laat je bericht achter en je ontvangt snel een reactie.

Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via WhatsApp!

Stuur ons een berichtje Messenger

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via Messenger!

Sinterklaaspakket voor je personeel bestellen?

We kunnen je daarbij verder helpen! We regelen namelijk sinterklaaspakketten voor kleine ondernemingen, horeca, school mkb-bedrijf of een grote bedrijven. Onze sinterklaaspakketten zijn geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Een sinterklaas attentie regel je eenvoudig bij borreldoosje.nl. Wij zijn de specialist in Sinterklaas relatiepakketten en willen je personeel, relaties vrienden of familie compleet verrassen met een uniek pakket.

Wat geef je personeel met Sinterklaas?

Een sinterklaaspakket van Borreldoosje.nl! Bij ons heb je de mogelijkheid om eenvoudig online een sinterklaas attentie te bestellen. Wij werken met de beste leveranciers en gaan alleen voor de beste kwaliteit producten. Hierdoor krijgt de ontvanger een extra smaaksensatie! Je kunt eenvoudig het sinterklaaspakket bestellen via de webshop of online een offerte aanvragen. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie, zodat je direct weet waar je aan toe bent en niet lang hoeft te wachten. Heb je liever telefonisch contact? Dat is ook geen probleem. Wij denken graag met je mee.

Een sticker met jullie bedrijfslogo op het Sintpakket?

Dat is bij ons mogelijk! Je kunt bij ons jullie logo op een sticker laten bedrukken. Vervolgens kunnen we de sticker om het pakket toevoegen. Je ontvangt van ons altijd een all-inprijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We zorgen ervoor dat de sticker met jullie logo in de totaalprijs wordt verwerkt. Maak je sintpakket extra persoonlijk met een sticker met jullie bedrijfslogo! 

3 redenen waarom je een Sinterklaaspakket moet versturen

Sinterklaas is een tijd van gezelligheid maar vooral ook veel cadeautjes! Met Sinterklaas kan jij mensen verrassen met een uniek cadeau. Wij hebben drie redenen op een rij gezet waarom jij een sinterklaas cadeau moet geven:

1. Door het geven van een Sinterklaas cadeau bezorg je de ontvanger een glimlach op het gezicht. En het hoeft niet eens duur te zijn! Onze sinterklaaspakketten beginnen vanaf € 4,50 exclusief btw.

2. Je hebt bij elk sinterklaaspakket de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe toe voegen. De tekst voor op het kaartje mag je zelf bepalen.

3. De inhoud van onze sinterklaaspakketten kan je verpakken in het meegeleverde jute zakje. Je kan dus het jute zakje met inhoud onder de schoorsteen leggen om je familie te verrassen.

Wanneer kan je het sinterklaas cadeau het beste versturen?

Sinterklaas is een drukke periode bij PostNL. Daarom adviseren wij altijd om de pakketten eerder te verzenden. Je kan hierbij denken aan 3 of 4 dagen voor de bezorgdatum. Als er dan vertraging bij PostNL is, dan heb je altijd nog extra dagen voor de bezorging. Wij hebben hier ervaring in en denken met je mee wat jouw beste verzenddatum is.

Hoe zijn de Sinterklaaspakketten samengesteld?

De producten in de sinterklaaspakketten zijn zorgvuldig door ons uitgekozen. We hebben meerdere producten getest en uiteindelijk de lekkerste gekozen. De producten zijn verdeeld over meerdere sinterklaaspakketten, zodat je kan kijken welk budget het beste bij je past. In elk sintpakket vind je een jute zakje. In het jute zakje kan de inhoud van het sinterklaaspakket worden toegevoegd, zodat het bijvoorbeeld onder de schoorsteen gezet kan worden. 

De 2 meest bestelde Sinterklaaspakketten

Onze sinterklaaspakketten worden besteld door particulieren of bedrijven. We hebben een klein, overzichtelijk assortiment zodat je eenvoudig een keuze kan maken welk sinterklaaspakket het beste jij je past. Toch zijn er 2 sinterklaaspakketten die het meeste worden besteld:

1. Sinterklaas brievenbuspakket – Zie de maan schijnt door de bomen
2. Sinterklaas brievenbuspakket – Zie ginds komt de stoomboot

Sinterklaaspakketten per post bezorgen?

Een sinterklaaspakket per post laten bezorgen? Dat kan! Onze sinterklaaspakketten zijn geschikt om door de brievenbus bezorgd te worden. Dit betekent dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn en het sinterklaaspakket als verrassing op de mat ligt bij thuiskomst.

Hoe werkt het verzenden van Sintpakketten bij jullie?

Onze sinterklaaspakketten kun je bijvoorbeeld uitdelen op de werkvloer of we kunnen de sinterklaaspakketten bij je personeel thuis laten bezorgen. Deze beide opties zijn bij ons mogelijk. Als je kiest om de sinterklaaspakketten te verzenden met de post, dan kunnen we je een leeg adressenbestand (Excel) aanleveren waar je de adressen kan invullen. Vervolgens zorgen we ervoor dat de sinterklaaspakketten netjes bij je personeel door de brievenbus wordt bezorgd. Ook ontvang je de track & trace codes per mail, zodat je ook zelf in de gaten kan houden waar het pakket zich bevindt.

Gratis persoonlijk kaartje toevoegen bij je sinterklaaspakket?

Dat kan bij ons! Je hebt namelijk bij ons de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje bij je sinterklaaspakket toe te voegen. Hierdoor wordt het geven van een pakket nog leuker en persoonlijker! Ook kunnen we het logo van je bedrijf op het kaartje toevoegen, zodat het lijkt alsof het pakket vanuit jullie bedrijf is verstuurd. Het enige wat je hoeft te doen is jullie logo in PNG of JPEG aanleveren. Vervolgens ontvang je van ons een concept ontwerp van het kaartje.

3 tips waar je op moet letten als je een Sinterklaaspakket wil bestellen

Er zijn een aantal tips die handig zijn om te weten voordat je besluit een Sinterklaaspakket te kopen. Met deze tips zorg je ervoor dat je er helemaal klaar voor bent!

Tip 1: Als je op tijd begint met zoeken van het sinterklaascadeau, dan heb je genoeg tijd om de cadeaus te personaliseren. Ook heb je meer tijd om de laatste dingen te regelen met betrekking tot de tekst voor op het kaartje. 


Tip 2: Kies niet voor een standaard sinterklaascadeau, maar voor een sinterklaascadeau van Borreldoosje.nl! Wij zorgen dat het sinterklaaspakket is ingepakt met Sinterklaas als thema. Hierdoor krijgt de ontvanger echt een WOW gevoel bij het openen van het geschenk.

Tip 3: Maak gebruik van het gratis persoonlijke kaartje. Hierdoor kun je de ontvanger extra in het zonnetje zetten.

Waarom moet jij het personeel een sinterklaas cadeau geven?

Je personeel heeft het hele jaar hard gewerkt. In de Sinterklaas periode is dat een perfect moment om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Een aantal belangrijke redenen om je personeel te verrassen met een cadeau voor Sinterklaas is:

1. Geef een stukje waardering
2. Toon je loyaliteit
3. Een klein gebaar is ook een gebaar
4. Bedank je personeel met een kaartje
5. Verbeter het imago van je bedrijf

Wat zijn jullie verzendkosten?

Onze sinterklaaspakketten worden door de brievenbus bezorgd. Dit betekent een laag bezorgtarief van € 3,95 exclusief 21% btw.

Wat is de houdbaarheid van de producten?

De producten in de Sinterklaas pakketten zijn over het algemeen goed houdbaar. Toch zit er wel verschil houdbaarheid bij de producten:

– Pepernoten (minimaal 3 maanden)
– Chocoladeletter (minimaal een half jaar)
– Chocolademuntjes (minimaal een half jaar)
– Tony chocolonely (minimaal 3 maanden)
– Speculaaspop (minimaal 1 maand)

De ontvanger heeft dus genoeg tijd om rustig te genieten van de lekkere producten in het sinterklaaspakket.