Verjaardagscadeau bij je personeel laten bezorgen?

Jij kiest een verjaardagscadeau, levert ons de adressen/verjaardagen aan en wij zorgen ervoor dat het hele jaar door verjaardagscadeaus bij je personeel thuis wordt bezorgd!

Verras je collega's met een verjaardagscadeau 🎁

Onze verjaardagscadeaus

Een glimlach op het gezicht van jouw personeel, daar doen wij het voor!

Een heerlijk (verjaardags) cadeau voor je personeel laten bezorgen? Dat kunnen wij voor je regelen! Wij zorgen ervoor dat elk cadeau een goede indruk achter laat, zodat jouw collega’s bij het openen van het cadeau een glimlach krijgen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom gaan wij 100% voor klanttevredenheid en denken altijd met je mee. Met onze nuchtere Achterhoekse aanpak verzorgen wij met passie het cadeau voor jouw collega’s.

Cheers!

Wessel & Sietske ❤️

Verjaardagscadeau voor je personeel bestellen? Zo werkt het!

1. Voor ieder wat wils

Je hebt keuze uit meerdere cadeaus. Heb je specifieke wensen of wil je maatwerk? Geef het ons aan!

2. Gratis persoonlijk kaartje

Wij kunnen bij ieder cadeau een kaartje toevoegen met daarop tekst die jij aanlevert. Wil jij ook jullie bedrijfslogo erop? Dat kan! Lever jullie logo in PNG of JPEG aan

3. Adressen aanleveren

Jij ontvangt van ons een leeg adressenbestand (Excel) waar je de adressen en verjaardagen kan invullen

4. Facturatie gegevens

Als we voor jou aan de slag willen gaan, dan hebben we ook de gegevens nodig voor de facturatie. Denk hierbij aan: bedrijfsnaam, ter attentie van (optioneel), adresgegevens en facturatie emailadres

5. Mail ons alle gegevens

Heb jij alle gegevens verzameld van stap 1 t/m 4? Top! Mail dan je cadeau, tekst voor op het kaartje, adressenbestand en facturatiegegevens naar info@borreldoosje.nl

6. Bezorging & blije gezichten 😄

De order is geplaatst en wij gaan met veel plezier aan de slag! De cadeaus worden bij de medewerker op hun verjaardag thuis bezorgd

Wil je weten hoe je verjaardagscadeau eruit ziet? Wij maken een video op maat!

Als je een mooie orders plaatst, dan wil je natuurlijk ook weten hoe het cadeau eruit ziet. Daar hebben wij een oplossing voor! Wij kunnen een unboxing video van je verjaardagscadeau maken, zodat je precies weet wat er bij je medewerkers wordt bezorgd.

Jij bent niet de eerste. Bekijk de ervaringen van anderen

Kiem-Lien W.
Lees verder
Fijne communicatie, snelle service, en ze geven altijd een beetje meer, denken ook mee met je wensen. Er zijn geen onmogelijkheden, alleen mogelijkheden. Kortom: super!!
Karin D.
Lees verder
De collega's waren blij verrast met de leuke borrelbox. Voor herhaling vatbaar.
Stefanie W.
Lees verder
Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Ze waren heel oplettend en zorgzaam om het product goed te leveren. En het zag er ook nog eens top uit. Ook heel leuk met een persoonlijk kaartje.
Robin T.M
Lees verder
Mooi pakket besteld met goede service van Wessel! Snelle en correcte antwoorden op mijn vragen. Tot de volgende keer!
Corien D.
Lees verder
Het contact en de service verliepen vlot. Een mooie samenwerking met een mooi resultaat.
Vorige
Volgende

Maatwerk verjaardagscadeau samenstellen?

Het is mogelijk om vanaf 50 stuks een cadeau op maat samen te stellen. We gaan samen in overleg om te kijken wat jullie wensen zijn en hoe wij aan die wensen kunnen voldoen. Er is bijna alles is mogelijk! 

  • Maatwerk mogelijk vanaf 50 stuks
  • Samen kijken wij naar je wensen
  • Gespecialiseerd in het samenstellen van cadeaus
  • Geef een cadeau met een verhaal
  • Met zorg & liefde voor je ingepakt

Een gratis persoonlijk kaartje toevoegen bij elk cadeau

Wil jij jouw collega verrassen met unieke boodschap? Voeg dan een persoonlijke boodschap toe om je collega een grote glimlach te bezorgen en te feliciteren met zijn/haar verjaardag!

Kaartje borrelplank

Verjaardagcadeaus thuis laten bezorgen

Wil je de pakketten versturen naar de huisadressen van je medewerkers? Lever de adressen in het adressenbestand (Excel) aan en wij zorgen voor de verzending. Dit scheelt jou een hoop losse bestellingen in de webshop. Ook kan je in het adressenbestand aangeven wanneer je collega jarig is. Wij zullen vervolgens een suggestie doen wanneer wij het pakket willen laten verzenden. Vanwege de drukke tijden bij PostNL verzenden wij de pakketten liever wat eerder (1 of 2 werkdagen). Het is natuurlijk niet leuk zijn als het pakket een paar dagen later na de verjaardag wordt bezorgd.

Samenwerkingen waar wij trots op zijn.

Momenteel offline

Heb je vragen? We helpen je graag verder!

Wij snappen het als geen ander dat je niet te lang wil wachten op een vraag. Daarom zijn wij goed te bereiken via WhatsApp of Messenger. Laat je bericht achter en je ontvangt snel een reactie.

Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via WhatsApp!

Stuur ons een berichtje Messenger

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via Messenger!

Is je vraag nog niet beantwoord? Lees onze veelgestelde vragen

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Samen in overleg bepalen we de verzenddatum. We denken graag met je mee, zodat alle pakketjes op tijd worden bezorgd.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl of vul het offerte formulier in. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie.

Je hebt de mogelijkheid om bij ons per factuur, iDEAL of Paypal te betalen. 

Voor bezorging op 1 adres boven de 100 euro rekenen wij geen verzendkosten. Voor verzending van pakketpost rekenen wij € 5,74 exclusief btw per adres en voor brievenbuspakketten € 3,95 exclusief btw per adres

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden.