Onze wijnpakketten zijn een verrassing voor iedereen die van wijn houdt!

Een plezierige wijnervaring is zonder meer een belevenis. Bij borreldoosje.nl vind je diverse wijnpakketten die met zorg en aandacht voor je zijn samengesteld. Je hebt hierbij de keuze uit een aantal goede wijnen die vol van smaak zijn en die afkomstig zijn uit verschillende landen. Een wijnpakket bestellen is een speciale gelegenheid die je de mogelijkheid biedt om een of meer kwaliteitswijnen te proeven.

Wijnproeverij alcoholvrij

19,99

Wijnproeverij biologisch & fris

21,99

Wijnproeverij exotisch & soepel

19,99

Wijnproeverij fris & fruitig

19,99

Wijnproeverij zacht & soepel

19,99

 

Evelien

We hebben met onze studentenhuis een deze wijnproeverij gedaan als nieuwjaarsborrel. We hebben er zelf bijpassende hapjes bij gemaakt. Zeer geslaagd, dit gaan we vaker doen!

4.5/5

Heleen

Erg leuk om te geven en geweldig om te krijgen!
Je kunt van de wijntjes samen met je vriendin of vriend genieten en het is leuk om nieuwe smaken te ontdekken. De wijn is niet alleen heel lekker, je leert er ook nog wat van doormidden van de bijgevoegde kaart die uitleg geeft over de wijnen. 5 Sterren van mij!

5/5

Dave

Mooie uitstaling van de doos en flessen wijn. Ik heb het doosje als cadeau gekocht en een persoonlijk berichtje toegevoegd. Doordat het er zo leuk uitzag heb ik daarna nog een borreldoosje voor mijzelf gekocht. Erg leuke ervaring en zeker aan te raden als cadeau of proeverij.
 
5/5
wijnproeverij fris & fruitig

Wijnpakket cadeau

Het is altijd leuk om een pakket met verscheidene wijnen te geven of te ontvangen. Ook een wijnproeverij cadeau geven is een origineel idee. Zo geniet je niet alleen van de heerlijkste wijnen, maar kom je eveneens meer te weten over de afkomst van de wijnen en ervaar je hoe een wijnproeverij er in de praktijk aan toe gaat. Wil je iemand verrassen? Een wijnpakket bezorgen is absoluut een stijlvolle manier om bijvoorbeeld vrienden of familie een groot plezier te doen en ze de lekkerste wijnen te laten ontdekken.

Wat zit er in het wijnpakket?

Een wijnpakket bestellen kun je voor jezelf doen, maar ook voor iemand waar je om geeft. In het wijnpakket zitten 3 topwijnen van 0,25 cl. In het borreldoosje vind je eveneens een proefformulier waarop je meer kunt lezen over de diverse soorten wijnen die in het pakket zitten. Geef je de wijnproeverij cadeau, dan kun je een bericht toevoegen in het borreldoosje, waarmee je je geschenk een persoonlijk karakter geeft. Het wijnpakket bezorgen gaat eenvoudig en snel en we verpakken je cadeau in een luxe geschenkdoos, waarmee je de ontvanger ongetwijfeld zult verblijden.

Verschillende luxe wijnpakketten

Als je iemand een wijnpakket cadeau wilt doen, heb je bij ons de keuze uit een gevarieerd aanbod. Zo hebben we onder meer de wijnproeverij alcoholvrij voor als je wel graag een wijntje wilt proeven, maar geen alcohol drinkt. Voor wie liever biologische producten kiest, bieden we het luxe wijnpakket wijnproeverij biologisch & fris aan met mooie wijnen uit Zuid-Afrika. Wil je een goede Franse wijn proberen, laat je dan verleiden door onze wijnproeverij exotisch & soepel bestaande uit een royale Chardonnay, een geraffineerde Merlot en een rijke Blend rosé waar je de zon in terug proeft.

Optimale smaaksensatie

Hou je meer van verfrissende wijnen, dan zal de wijnproeverij fris & fruitig je zeker bevallen. In dit luxe wijnpakket zitten wijnen die een ware smaaksensatie voor je mond vormen. Als laatste hebben we nog de wijnproeverij zacht & soepel voor je samengesteld met Franse en Zuid-Afrikaanse wijnen die zowel verfijnd als smaakvol zijn.

Grote hoeveelheden bestellen?

Wil je grote hoeveelheden bestellen? Dat kan! Neem contact op met info@borreldoosje.nl en wij helpen je graag! Binnen 24 uur ontvang jij een reactie.

Wijnproeverij cadeau met kaartje