Een wijnproeverij laten bezorgen in Alkmaar

Wij bezorgen een complete wijnproeverij bij jou thuis in Alkmaar! Je hoeft hiervoor dus niet door de winkel te slenteren en op zoek te gaan naar wijnen. De wijnproeverij wordt namelijk gewoon bij je thuisbezorgd! Naast onze proeverijen leveren wij ook borrelboxen in Alkmaar. Deze heerlijke boxen kan je eenvoudig met je wijnproeverij online bestellen.

Evelien

We hebben met onze studentenhuis een deze wijnproeverij gedaan als nieuwjaarsborrel. We hebben er zelf bijpassende hapjes bij gemaakt. Zeer geslaagd, dit gaan we vaker doen!

5/5

Heleen

Erg leuk om te geven en geweldig om te krijgen!
Je kunt van de wijntjes samen met je vriendin of vriend genieten en het is leuk om nieuwe smaken te ontdekken. De wijn is niet alleen heel lekker, je leert er ook nog wat van doormidden van de bijgevoegde kaart die uitleg geeft over de wijnen. 5 Sterren van mij!

5/5

Dave

Mooie uitstaling van de doos en flessen wijn. Ik heb het doosje als cadeau gekocht en een persoonlijk berichtje toegevoegd. Doordat het er zo leuk uitzag heb ik daarna nog een borreldoosje voor mijzelf gekocht. Erg leuke ervaring en zeker aan te raden als cadeau of proeverij.
 
5/5
Wijnproeverij

Wijnproeverij online bestellen in Alkmaar

Onze wijnproeverijen bestel je eenvoudig online in onze webshop. Wil je de wijnproeverij verzenden naar een ander adres? Dat kan zeker! Je hebt tijdens het afrekenen de mogelijkheid om een verzendadres in te voeren. Vervolgens doen wij de rest!

Verras je medewerkers met een unieke wijnproeverij

We willen je graag helpen om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Daarom maken we graag een offerte op maat voor je, zodat jij je bezig kan houden met belangrijkere dingen. Neem hierover contact op met info@borreldoosje.nl. Cheers 🙂

 

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal