Een beterschap cadeaupakket aan iemand geven die een opkikker kan gebruiken?

Wij helpen je daar graag mee verder! Beterschap wens je aan bijvoorbeeld je man of vrouw. Met een beterschap cadeaupakket van borreldoosje laat je iemand weten dat je aan hem of haar denkt. Ook heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje bij je bestelling toe te voegen. Wij gaan je bericht vervolgens handgeschreven op het kaartje toevoegen. Hierdoor lijkt het net alsof jij het hebt geschreven. Persoonlijker kan het niet toch? 😉

Suzan

Samen met mijn man een box cadeau besteld voor mijn broer. Hij heeft lekker gesmikkeld en heeft genoten van de hapjes samen met de alcoholvrije wijnproeverij. TOP!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een  beterschap cadeau box besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

5/5

Gijs

Voor mijn zoon heb ik een beterschap cadeau thee besteld. Hij vond de thee heerlijk en het persoonlijk kaartje viel erg goed. Dankjewel!

5/5

Beterschap cadeau idee nodig?

Wij hebben een ruim assortiment aan cadeau’s die jij kan geven om iemand beterschap te wensen. Denk aan: borrelpakketten, wijnproeverijen, cocktail pakketten, theepakketten of een kerstpakket. Heb je andere specifieke vragen over de producten? Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen of gebruik te maken van de chat. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie.

Een beterschappakket geven aan je man?

Wil je jouw man verrassen met een beterschap cadeau? Onze producten zijn met zorg en liefde samengesteld door echte borrelspecialisten. Daardoor weet jij zeker dat je de lekkerste producten cadeau geeft. Bij ons bestel je eenvoudig je cadeau online. In de notities tijdens het afrekenen mag jij aangeven wanneer je het cadeau wil laten bezorgen. Dan zorgen wij er voor dat het cadeau op tijd wordt verzonden.

 

Theepakket wordt netjes ingepakt

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

De brievenbus pakketten worden voor € 4,10 bij jou thuisbezorgd.

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal