Wij bezorgen onze kerstpakketten op locatie of thuis bij je collega

Wil je een kerstpakket bestellen en laten bezorgen op locatie of bij je collega’s? Wij kunnen je verder helpen! Zo hebben we drie verschillende kerstpakketten voor jou samengesteld. Bekijk ons assortiment en laat je verrassen door de diverse kerstpakketten. 

Kerstpakket

Originele kerstpakketten voor je personeel

Het team van borreldoosje.nl heeft zijn uiterste best gedaan om de leukste producten samen te stellen in verschillende originele kerstpakketten. Zo hebben wij ons assortiment samengesteld door te kijken naar de nieuwste trends, wensen en ontwikkelingen. Zo verras jij je collega’s met een uniek geschenk. Van een wijnproeverij tot amarettolikeur.

Een gratis offerte aanvragen?

Binnen 24 uur heb je van ons een reactie op je offerte aanvraag! Zo weet je direct waar je aan toe bent en hoef je niet lang te wachten.  Kom je er niet uit? Laat je dan adviseren door onze borrelspecialisten!

Kerstpakket op maat laten maken?

Heb je specifieke wensen voor je kerstpakket? Of wil je wat extra’s toevoegen? In overleg is bijna alles mogelijk! Wij helpen je graag om het unieke geschenk samen te stellen. Neem contact op via info@borreldoosje.nl of maak gebruik van de WhatsApp functie.

Scan de QR code voor de ultieme kerstsfeer

Bij elk kerstpakket wordt een flyer met code meegeleverd. Door de QR code te scannen kom je direct in de kerstsfeer! Ben je nieuwsgierig welke kerstsfeer? Dat begrijpen wij! Neem contact op en wij leggen het graag aan je uit wat je kan verwachten.

Wat zit er in het kerstpakket?

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Bij minder dan 10 kerstpakketten betaal je € 6,95 euro per verzending. Bij meer dan 10 kerstpakketten betaal je € 6 euro per verzending. 

Wij kunnen jou een leeg adressenbestand aanleveren in Excel. Vervolgens kan jij eenvoudig het adressenbestand invullen en retour sturen.

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De leverdatum gaat in overleg. Geef tijdens het aanvragen van de offerte aan wanneer je de kerstpakketten bezorgd wilt hebben. Dan zorgen wij er voor dat het op tijd aankomt!

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  •  

Ook kan je bij ons betalen op factuur.