Een beterschap cadeaupakket aan iemand geven die een opkikker kan gebruiken?

Wij helpen je daar graag mee verder! Beterschap wens je aan bijvoorbeeld je man of vrouw. Met een beterschap cadeaupakket van borreldoosje laat je iemand weten dat je aan hem of haar denkt. Ook heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje bij je bestelling toe te voegen. Wij gaan je bericht vervolgens handgeschreven op het kaartje toevoegen. Hierdoor lijkt het net alsof jij het hebt geschreven. Persoonlijker kan het niet toch? 😉

Beterschap cadeau idee nodig?

Wij hebben een ruim assortiment aan cadeau’s die jij kan geven om iemand beterschap te wensen. Denk aan: borrelboxen, wijnproeverijen, cocktail pakketten of theepakketten. Bestel je op werkdagen voor 12:00? Dan gaan wij het cadeau dezelfde dag nog verzonden. Heb je andere specifieke vragen over de producten? Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen of gebruik te maken van de chat. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie.

Een beterschappakket geven aan je man?

Wil je jouw man verrassen met een beterschap cadeau? Onze producten zijn met zorg en liefde samengesteld door echte borrelspecialisten. Daardoor weet jij zeker dat je de lekkerste producten cadeau geeft. Bij ons bestel je eenvoudig je cadeau online. In de notities tijdens het afrekenen mag jij aangeven wanneer je het cadeau wil laten bezorgen. Dan zorgen wij er voor dat het cadeau op tijd wordt verzonden.