Borrelbox bestellen en laten bezorgen in Enschede

Wil je een borrelbox online bestellen in Enschede? Dat kan! Wij leveren een complete borrelbox bij jou thuis of op locatie. De producten zijn uitgezocht door echte borrelliefhebbers van borreldoosje.nl. Zo weet jij zeker dat je de lekkerste hapjes kan serveren. Wil je een borrelbox cadeau geven? Voeg dan een gratis persoonlijk kaartje toe tijdens de bestelling. Dan doen wij de rest! Om je avond helemaal compleet te maken hebben wij ook verschillende wijnproeverijen die je samen met je borrelbox kan bestellen. 

We bezorgen onze borrelboxen niet alleen in Enschede

Jep! Dat lees je helemaal goed. We bezorgen onze borrelboxen namelijk door heel Nederland. Denk hierbij aan steden zoals: borrelbox Groningen, borrelbox Eindhoven, borrelbox Deventer, borrelbox Amersfoort, borrelbox Arnhem en borrelbox bezorgen in Almere. Je hebt tijdens het afrekenen de mogelijkheid om een verzendadres in te voeren. Wij gaan er graag mee aan de slag! Ben je toch op zoek naar een ander uniek cadeau? Bekijk dan onze thee pakketten of cocktail pakketten of kerstpakketten.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur