Een verwenbox thuis of op locatie laten bezorgen? Dat kunnen wij regelen!

Ja, dat klopt helemaal! Wij kunnen een complete verwenbox bij je thuis of op locatie laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende verwenboxen. Ook heb je de mogelijkheid om een verwenbox op maat te laten maken door onze borrelspecialisten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de verwenbox quality time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een verwenbox friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

 

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een verwenbox voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5

Een verwenbox als een cadeau geven?

Met onze verwenboxen zet jij iemand compleet in het zonnetje en kan die persoon optimaal genieten van de lekkerste hapjes en/of drankjes. Zo heb je de keuze uit verschillende wijnproeverijen, borrelbox, cocktail pakketten, brievenbus borrel pakketten, theepakketten en kerstpakketten. Wij vinden dat het een cadeau speciaal moet zijn. Daarom zorgen wij er voor dat de verwenbox netjes wordt ingepakt. Om het nog persoonlijker te maken heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen aan je bestelling. Je kan dit toevoegen als je de verwenbox online wilt bestellen.

Borrelbox cadeau geven
Borrelbox op maat

Een verwenbox op maat laten maken door borrelspecialisten?

Wil je jouw werknemers laten verrassen met een verwenbox voor thuis tijdens de digitale borrel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken op verzoek ook verwenboxen op maat voor verschillende bedrijven. En dat is waar wij blij van worden! Dat jij kan genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Wil je een offerte op maat ontvangen? Wij reageren altijd binnen 24 uur. Zo weet jij gelijk waar je aan toe bent.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur