Een wijnproeverij laten bezorgen in Arnhem

Jep! Dat klopt helemaal :-). We bezorgen een complete wijnproeverij bij jou thuis in Arnhem. Hiervoor hoef je dus zelf niet naar de winkel en de wijnen uit te zoeken. Nee, dit hebben de wijnspecialisten van borreldoosje.nl al voor je gedaan. Wil je jouw borrel moment helemaal compleet maken? Dan kan je ook een borrelbox cadeau, cocktail pakket cadeau, borrelpakket cadeau of kerstpakket cadeau in Arnhem laten bezorgen. 

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de borrelbox quallity time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een borrelbox friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een borrelbox voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5
Wijnproeverij

Zeer geschikt om als cadeau te geven

De wijnproeverijen die wij voor je hebben samengesteld zijn uiterst geschikt om bijvoorbeeld als cadeau te geven. Ook worden onze wijnproeverijen regelmatig afgeleverd bij bedrijven die hun medewerkers willen bedanken voor hun goede inzet. Je hebt de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap aan je bestelling toe te voegen. Hierdoor wordt het geven van een wijnproeverij nog persoonlijker en kan jij diegene helemaal in het zonnetje zetten!

De wijnspecialisten van borreldoosje.nl

De wijnproeverijen zijn door de wijnspecialisten van borreldoosje.nl voor je uitgezocht. Dit betekent heerlijke, betaalbare wijnen in een chique verpakt doosje. Ook hebben we een proefformulier aan het borreldoosje toegevoegd, zodat je de wijnen kan beoordelen. Dat klinkt goed toch? 🙂

 

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal