Een wijnproeverij laten bezorgen in Groningen?

Ja, je leest het goed! Wij bezorgen een complete wijnproeverij bij jou thuis in Groningen. De specialisten van borreldoosje.nl hebben verschillende proeverijen voor je samengesteld, zodat je optimaal kan genieten van lekkere wijnen. Om je wijnproeverij helemaal compleet te maken kan je ook een borrelbox laten bezorgen in Groningen. Hierdoor creëer je een borrel ervaring met heerlijke hapjes en drankjes bij jou thuis! Toch wat anders laten bezorgen? Bekijk dan onze cocktail pakketten, borrelpakketten brievenbus, theepakket cadeaus en kerstpakketten cadeaus.

Evelien

We hebben met onze studentenhuis een deze wijnproeverij gedaan als nieuwjaarsborrel. We hebben er zelf bijpassende hapjes bij gemaakt. Zeer geslaagd, dit gaan we vaker doen!

4.5/5

Heleen

Erg leuk om te geven en geweldig om te krijgen!
Je kunt van de wijntjes samen met je vriendin of vriend genieten en het is leuk om nieuwe smaken te ontdekken. De wijn is niet alleen heel lekker, je leert er ook nog wat van doormidden van de bijgevoegde kaart die uitleg geeft over de wijnen. 5 Sterren van mij!

5/5

Dave

Mooie uitstaling van de doos en flessen wijn. Ik heb het doosje als cadeau gekocht en een persoonlijk berichtje toegevoegd. Doordat het er zo leuk uitzag heb ik daarna nog een borreldoosje voor mijzelf gekocht. Erg leuke ervaring en zeker aan te raden als cadeau of proeverij.
 
5/5
Wijnproeverij

Wijnproeverij cadeau geven in Groningen

Onze wijnproeverijen zijn ook zeer geschikt om bijvoorbeeld als cadeau te geven. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje toe te voegen. Vervolgens wordt het kaartje handmatig geschreven, zodat het net lijkt alsof jij het hebt geschreven. Helemaal leuk toch? 

De wijnen zijn met zorg & passie samengesteld

De verschillende wijnproeverijen zijn met liefde & passie voor je samengesteld, zodat je kan kiezen welke wijnen jij wilt proeven. Heb je specifieke wensen voor bepaalde wijnen en kan je dit niet vinden tussen de proeverijen? Geen probleem! Wij helpen je graag verder om de ideale wijnproeverij samen te stellen. Neem contact op met info@borreldoosje.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal