Genieten van een wijnproeverij thuisbezorgd in Haarlem

Wij bezorgen een complete wijnproeverij bij jou thuis in Haarlem. Het team van borreldoosje.nl heeft hiervoor de lekkerste wijnen voor je samengesteld, zodat jij heerlijk kan genieten van prachtige & betaalbare wijnen. Om je borrel ervaring helemaal compleet te maken leveren wij ook borrelboxen, cocktail pakketten, brievenbus borrelpakketten, theepakket cadeau  of kerstpakket cadeau in Haarlem.

Evelien

We hebben met onze studentenhuis een deze wijnproeverij in Haarlem gedaan als nieuwjaarsborrel. We hebben er zelf bijpassende hapjes bij gemaakt. Zeer geslaagd, dit gaan we vaker doen!

4.5/5

Heleen

Erg leuk om te geven en geweldig om te krijgen!
Je kunt van de wijntjes samen met je vriendin of vriend genieten en het is leuk om nieuwe smaken te ontdekken. De wijn is niet alleen heel lekker, je leert er ook nog wat van doormidden van de bijgevoegde kaart die uitleg geeft over de wijnen. 5 Sterren van mij!

5/5

Dave

Mooie uitstaling van de doos en flessen wijn. Ik heb het doosje als cadeau gekocht en een persoonlijk berichtje toegevoegd. Doordat het er zo leuk uitzag heb ik daarna nog een borreldoosje voor mijzelf gekocht. Erg leuke ervaring en zeker aan te raden als cadeau of proeverij.
 
5/5
Wijnproeverij

Een wijnproeverij cadeau geven in Haarlem

Wil je iemand verrassen die je de laatste tijd goed heeft geholpen? Of wil je iemand in het zonnetje zetten omdat hij/zij het gewoon verdiend? De wijnproeverijen die wij aanbieden zijn uiterst geschikt om als cadeau te geven. Je kan tijdens het bestellen een persoonlijk bericht toevoegen. Wij gaan vervolgens aan de slag om het bericht handgeschreven op een kaartje toe te voegen. Leuk he? 🙂

Wijnproeverij als relatiegeschenk

Onze wijnproeverijen zijn uiterst geschikt om te geven als relatiegeschenk. Zo kan jij jouw relatie compleet verrassen met een unieke proeverij en steel jij de show! Heb je specifieke wensen? Of wil wil je een wijnproeverij op maat laten maken voor je relatie? We staan voor je klaar! Neem contact op met info@borreldoosje.nl en je krijgt binnen 24 uur een reactie.

 

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal