Borrelbox bij je thuisbezorgd in Heerenveen

Wil je een borrelbox thuis laten bezorgen in Heerenveen? Wij hebben heerlijke borrelboxen samengesteld waarmee jij heerlijk een avondje kan borrelen. Wil je een complete borrel ervaring laten bezorgen? Wij hebben ook verschillende wijnproeverijen die je samen met je borrelbox eenvoudig online kan bestellen. Als je een borrelbox cadeau wilt geven, dan kan je tijdens het bestellen een persoonlijk kaartje toevoegen. Dit is helemaal gratis! Laat je bericht achter en wij regelen de rest 🙂

Wij bezorgen onze borrelboxen niet alleen in Heerenveen

Ja, dat lees je goed! We bezorgen onze borrelboxen namelijk met heel veel plezier door heel Nederland. En daar worden wij heel erg blij van! We bezorgen onze boxen onder andere in de volgende steden:

Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid om een verzendadres in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat de box naar dit adres wordt verzonden. Heb je meerdere adressen? Neem dan contact met ons op via info@borreldoosje.nl. Heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze kerstpakketten, cocktail pakketten of theepakketten.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur