Een luxe borrelplank online bestellen?

Dat klopt helemaal! Je kan bij ons verschillende luxe borrelplanken eenvoudig online bestellen. Vervolgens ontvang jij de lekkerste borrelhapjes bij jou in huis! Ideaal toch? Onze borrelplanken zijn met passie & liefde voor je samengesteld door het team van borreldoosje.nl. Hierdoor kan jij optimaal genieten van een heerlijk avondje borrelen. Ook kan je bij ons terecht voor heerlijke wijnproeverijen voor thuis. Je kan deze wijnproeverijen samen met je borrelplank online bestellen.

Borrelbox “Friends & Family”

26,50

Borrelbox “Quality time”

19,99

Borrelbox “VrijMibo”

23,99

Borrelpakket brievenbus – Happy borrel

14,99

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de borrelplank quality time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een borrelplank friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

 

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een borrelplank voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5
Borrelplank bestellen

Een borrelplank met heerlijke luxe hapjes

Onze borrelplanken zijn voorzien van luxe hapjes die je niet zo maar in de supermarkt koopt, want we willen alleen de allerlekkerste hapjes jou laten serveren. Hierdoor weet jij zeker dat je helemaal de show kan stelen! Tijdens het afrekenen kan jij aangeven wanneer je de borrelplank bezorgd wil hebben. Hierdoor weet jij zeker dat je de hapjes op tijd in huis hebt om lekker te gaan borrelen!

Geef een borrelplank cadeau

Wil je iemand in het zonnetje zetten of compleet verrassen met heerlijke hapjes? Geef dan een borrelplank van borreldoosje.nl cadeau! Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. Vervolgens gaan wij er mee aan de slag! Wil je toch een ander cadeau geven? Bekijk dan onze cocktail pakketten, borrelpakketten voor de brievenbus, theepakketten of kerstpakketten.

Wij bezorgen onze borrelplanken door heel Nederland

Ja, dat lees je goed! Onze borrelboxen worden door heel Nederland besteld en bezorgd. Daar worden wij als borrelliefhebbers heel erg blij van. Want wie wil nou niet genieten van een heerlijk avond borrelen met een luxe borrelplank? Onze borrelplanken worden onder andere bezorgd in steden als:

Luxe borrelplank

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal