Kerstgeschenken 2022 voor je personeel bestellen?

Ben je in het jaar 2022 op zoek naar een origineel kerstgeschenk? Dit kan bijvoorbeeld zijn voor jouw medewerkers, relaties of personeelsvereniging, dan ben je bij borreldoosje aan het juiste adres! We bezorgen onze kerstgeschenken op kantoor of bij je personeel thuis. Bekijk ons aanbod kerstgeschenken 🎅

Zakelijk een kerstgeschenk bestellen? Dit is hoe het werkt!

Voor ieder wat wils

Je hebt keuze uit verschillende kerstgeschenken. Wil je maatwerk of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!

Met persoonlijk kaartje

Bij elk kerstgeschenk kunnen wij een (gratis) persoonlijk kaartje toevoegen. Ook kunnen wij de huisstijl laten terugkomen op het kaartje.

Regel het op jouw manier

Je kan direct een bestelling plaatsen in de webshop of je kan eenvoudig online een offerte aanvragen. Binnen 24 uur heb jij offerte op maat in je inbox.

Bezorging op de locatie(s)

Als de offerte je bevalt, dan kunnen we in overleg de manier van verzenden bepalen. Thuis bij je collega’s laten bezorgen? Of toch liever op kantoor? Jij geeft je wensen aan en wij doen de rest!

Borrelpakket

De kerstgeschenken specialist

Bij ons kan je ook terecht voor kerstgeschenken voor bijvoorbeeld scholen, sportverenigingen of horeca. Ieder kerstgeschenk staat 100% garant voor exclusiviteit en vallen zeer zeker in de smaak bij jouw personeel. 

Bij borreldoosje.nl vind je heerlijke kerstgeschenken voor elk budget. Zo kan je met een klein budget, toch je personeel of relaties verrassen tijdens de feestdagen. Ook wanneer je elke geschenken nodig hebt kunnen wij van borreldoosje je verder helpen. 

Heb je specifieke wensen voor je kerstgeschenk? Dat kan! Geef tijdens het aanvragen van de offerte aan welke specifieke wensen je hebt. We helpen je graag verder!

Stefanie

Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Ze waren heel oplettend en zorgzaam om het product goed te leveren. En het zag er ook nog eens top uit. Ook heel leuk met een persoonlijk kaartje.

5/5

Silvy

Overzichtelijk, mooie producten en ze komen de afspraken na. Deze borreldoos kan ik aanraden en zal zeker in de toekomst hier nog bestellingen plaatsen.

5/5

Esther

Je wordt snel te woord gestaan in de chat, dit is erg fijn. De pakketjes worden leuk ingepakt en de producten smaken goed. Echt een aanrader.

5/5

Het perfecte kerstattentie voor je bedrijf in 2022

Wil je jouw personeel en relaties verrassen met een echt origineel kerstgeschenk? Dan ben je bij borreldoosje aan het juiste adres. We zijn namelijk de partner voor kerstgeschenken aan bedrijven! Voor een zakelijk geschenk zit je bij borreldoosjel.nl goed. We vernieuwen namelijk elk jaar ons aanbod kerstgeschenken, zodat het pakket voorzien is van de laatste trends & ontwikkelingen rondom Kerst. Zo heb jij een uniek kerstgeschenk voor klanten of een kerstattentie voor je personeel of relaties. Ontdekt de variatie aan kerstgeschenken bij ons in de webshop en verras jouw secretaresse, personeel, uitzendkrachten en/of vrijwilligers!

Scan de QR code voor de perfect kerstsfeer

Uniek! Bij elk kerstgeschenk leveren wij een flyer met een QR code. Door het scannen van deze flyer komt jouw personeelslid in een Spotify omgeving waar de top 20 beste kerstliedjes staan vermeld. Genieten maar!

Wat zit er in het kerstpakket?
Borrelboxen

Een origineel kerstgeschenk voor je relaties

Het onderhouden van een goede relatie kan een belangrijke rol spelen. Wacht daarom niet langer en geef een origineel kerstgeschenk aan je relaties. Dit hoeft geen duur geschenk te zijn, want bij ons kan je namelijk ook terecht voor goedkope kerstgeschenk. Voor ieder budget kunnen wij je verder helpen.

Origineel kerstattentie personeel

Hoe kan jij jouw personeel nou echt verrassen? Dat kan bijvoorbeeld met een kerstattentie van borreldoosje.nl. Je kan er voor kiezen om het pakket te personaliseren met een kaartje met je logo en eigen tekst. Dat is ideaal toch? Blijf elk jaar origineel en kies dus voor een kerstgeschenk van borreldoosje.nl. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen en streven naar een ultieme uitstraling van het geschenk. Met een origineel kerstgeschenk van je personeel verras je ze gegarandeerd.

Kerstcadeau’s

Het geven van een kerstcadeau kan met verschillende gelegenheden. Zo heb je de mogelijkheid om een kerstcadeau te geven aan je medewerkers omdat je hem/haar waardeert. Ook kan je een kerstcadeau geven aan je relatie om de relatie te versterken. Kies een kerstcadeau en pak dit jaar uit met Kerst!

 

Kerstgeschenk personeel

Het geven van een kerstattentie aan je medewerkers heeft een goed resultaat op de uiteindelijke motivatie van je personeel. Het is een teken dat je jouw personeel waardeert en hierdoor wordt de sfeer op de werkvloer nog beter. Wacht dus niet langer en geef een kerstgeschenk cadeau aan je personeel!

Uitgebreid aanbod kerstgeschenken 2022

Bij borreldoosje.nl vind je ook dit jaar weer een groot assortiment aan kerstgeschenken voor mannen en vrouwen. Deze kerstgeschenken zijn uniek, exclusief en origineel. Je kan online de kerstgeschenken bekijken of je kan informatie aanvragen via de WhatsApp functie. Bij ons kan je kiezen voor een kerstgeschenk voor je personeel, werknemers of relatie, maar natuurlijk ook voor klanten, vrijwilligers en uitzendkrachten. Bekijk onze webshop en kies jouw kerstgeschenk. Snel en eenvoudig geregeld toch?

Het kerstgeschenk ontvang jij op de aangegeven leverdatum. Naast het feit dat wij jou kerstgeschenk bij je bedrijf op het kantoor kunnen leveren, bezorgen wij onze kerstgeschenken ook bij je personeel thuis. Het maakt niet uit of het gaat om een groot- of klein bedrijf, wij zorgen ervoor dat de mensen het geschenk op tijd ontvangen!

Inhoud kerstpakket wijn

Originele kerstgeschenken

Het komt vaak voor dat een school, bedrijf of personeelsvereniging specifieke wensen heeft voor een kerstgeschenk. Daar helpen wij jou graag mee verder! Door onze ervaring weten wij het ideale kerstgeschenk voor je samen te stellen. Je ontvangt van ons een video/foto van het uiteindelijk resultaat van het kerstgeschenk, zodat je zelf kan zien wat je bij je personeel thuis laat bezorgen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je altijd wat in het pakket zit.

Voor de rest helpen wij je graag verder met het vinden van een origineel kerstgeschenk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld per geschenk een gratis persoonlijk kaartje toevoegen. Het persoonlijke kaartje kunnen wij voorzien van jullie logo. Ook kan je ons de tekst aanleveren wat jij op het kaartje wil hebben staan. Je ontvangt altijd van ons eerst een ontwerp, zodat je precies weet hoe het kaartje er uit gaat zien. Specifieke wensen? In overleg is er veel mogelijk! 

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Voor kerstpakketten in de brievenbus betaal je € 4,10 inclusief btw. Voor kerstpakketten met de pakket post betaal je € 6,95 inclusief btw per verzending.

Wij kunnen jou een leeg adressenbestand aanleveren in Excel. Vervolgens kan jij eenvoudig het adressenbestand invullen en retour sturen.

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De leverdatum gaat in overleg. Geef tijdens het aanvragen van de offerte aan wanneer je de kerstpakketten bezorgd wil hebben. Dan zorgen wij er voor dat het op tijd aankomt!

Geen probleem! Vul het offerte formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat in je inbox.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur