Sinterklaasgeschenk voor je personeel?

Een origineel en leuk sinterklaasgeschenk eenvoudig online bestellen? Dat kan! Bekijk onze sinterklaasgeschenken en laat je verrassen🎁

Verras je personeel of relatie met een sinterklaasgeschenk 🎁

Onze Sinterklaasgeschenken

Een glimlach op het gezicht van jouw personeel, daar doen wij het voor!

Een mooi sinterklaasgeschenk laten bezorgen bij je personeel of op 1 locatie? Dat kunnen wij voor je regelen! Wij zorgen ervoor dat elk geschenk een goede indruk achter laat, zodat jouw personeel bij het openen van het geschenk een glimlach krijgen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom gaan wij 100% voor klanttevredenheid en denken altijd met je mee. Met onze nuchtere Achterhoekse aanpak verzorgen wij met passie het Sinterklaascadeau voor jouw personeel.

Vrolijk Sinterklaasfeest!

Wessel & Sietske ❤️

Zakelijk een Sinterklaasgeschenk bestellen? Zo werkt het!

1. Voor ieder wat wils

Je hebt keuze uit verschillende sinterklaasgeschenken Wil je maatwerk of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!

2. Gratis persoonlijk kaartje

Wij kunnen bij ieder geschenk een kaartje toevoegen met daarop jullie boodschap. Wil je ook jullie bedrijfslogo erop? Dat kan!

3. Adressen aanleveren

Je kan kiezen voor een bulk levering op één adres of verzending naar huisadres. Wil je de geschenken naar huisadressen versturen? Dan ontvang je van ons een leeg Excel bestand.

4. Facturatie gegevens

Als we voor jou aan de slag willen gaan, dan hebben we ook de gegevens nodig voor de facturatie. Denk hierbij aan: bedrijfsnaam, ter attentie van (optioneel), adresgegevens en facturatie emailadres

5. Mail ons alle gegevens

Heb jij alle gegevens verzameld van stap 1 t/m 4? Top! Mail dan je geschenk keuze, tekst voor op het kaartje, adressenbestand en facturatiegegevens naar info@borreldoosje.nl. Heb je een voorkeur voor een leverdatum? Geef het ook aan!

6. Bezorging & blije gezichten 😄

De order is geplaatst en wij gaan met veel plezier aan de slag! Je ontvangt de track & trace codes per mail. Het is nu wachten op de blije reacties van je collega's!

Hoe ziet je Sinterklaasgeschenk er uit? Wij maken een video op maat

Als je een mooie orders plaatst, dan wil je natuurlijk ook weten hoe het geschenk eruit ziet. Daar hebben wij een oplossing voor! Wij kunnen een unboxing video van je geschenk maken, zodat je precies weet wat er bij je personeel wordt bezorgd.

Jij bent niet de eerste. Bekijk de ervaringen van anderen

Kiem-Lien W.
Lees verder
Fijne communicatie, snelle service, en ze geven altijd een beetje meer, denken ook mee met je wensen. Er zijn geen onmogelijkheden, alleen mogelijkheden. Kortom: super!!
Karin D.
Lees verder
De collega's waren blij verrast met de leuke borrelbox. Voor herhaling vatbaar.
Stefanie W.
Lees verder
Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Ze waren heel oplettend en zorgzaam om het product goed te leveren. En het zag er ook nog eens top uit. Ook heel leuk met een persoonlijk kaartje.
Robin T.M
Lees verder
Mooi pakket besteld met goede service van Wessel! Snelle en correcte antwoorden op mijn vragen. Tot de volgende keer!
Corien D.
Lees verder
Het contact en de service verliepen vlot. Een mooie samenwerking met een mooi resultaat.
Previous
Volgende

Gratis persoonlijk kaartje per Sinterklaasgeschenk toevoegen

Wil jij jouw personeel verrassen met unieke boodschap voor Sinterklaas? Voeg dan een persoonlijke boodschap toe om je collega een glimlach te bezorgen. 

Sinterklaasgeschenken thuis laten bezorgen

Wil je de geschenken versturen naar de huisadressen van je collega's of personeel? Lever de adressen in het adressenbestand (Excel) aan en wij zorgen voor de verzending. Dit scheelt jou een hoop losse bestellingen in de webshop.

Op 1 locatie

Ontvang alle Sinterklaasgeschenken op 1 locatie

Zorg je er zelf voor dat alle geschenken worden verspreid? Dan kunnen wij ook alle geschenken op 1 locatie voor je bezorgen. Je ontvangt altijd de track & trace code per mail.

Onze samenwerkingen. Met zakelijke klanten

Momenteel online

Heb je vragen? We helpen je graag verder!

Wij snappen het als geen ander dat je niet te lang wil wachten op een vraag. Daarom zijn wij goed te bereiken via WhatsApp of Messenger. Laat je bericht achter en je ontvangt snel een reactie.

Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via WhatsApp!

Stuur ons een berichtje Messenger

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via Messenger!

Een origineel sinterklaasgeschenk voor je personeel?

Wij van Borreldoosje.nl hebben een leuk en uitgebreid assortiment sinterklaasgeschenken. Wij hebben de lekkerste geschenken samengesteld die jij aan jouw personeel kan geven voor Sinterklaas. Denk hierbij aan lekkere pepernoten, chocoladeletters en speculaaspoppen. Je hebt bij al onze geschenken de mogelijkheid om iets persoonlijks toe te voegen. We kunnen zelf een kaartje ontwerpen, maar je hebt ook de mogelijkheid om een kaartje aan te leveren. Je hebt de mogelijkheid om het kaartje naar ons toe te sturen. Ook kan je de tekst voor op het kaartje doorgeven, zodat wij een ontwerp van het kaartje kunnen maken. Vervolgens ontvang je een voorbeeld van het kaartje. Ben je akkoord? Top! Dan gaan we het kaartje in het geschenk toevoegen.

Sinterklaasgeschenk als cadeau voor je personeel of relaties

Sinterklaas is natuurlijk een geschikt moment om je personeel te verrassen. Iedereen is met Sinterklaas in een goede bui en vindt het leuk als ze een cadeau ontvangen. Vooral in deze moeilijke tijden kan een klein gebaar heel belangrijk zijn. Daarom zijn onze sinterklaasgeschenken niet duurder dan 10 euro. Ook worden onze sinterklaasgeschenken door de brievenbus bezorgd. Dit scheelt jou weer in de verzendkosten. Wil je helemaal besparen op de verzendkosten? Dan is het ook nog mogelijk dat wij de geschenken op 1 locatie bezorgen. Vervolgens kan jij de geschenken uitdelen bij je personeel. In overleg kunnen we deze keuzes bepalen. Wij denken altijd met je mee, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Jute zakjes als geschenk

Naast onze brievenbus geschenken hebben we ook jute zakjes in ons assortiment. Dit zijn vaak wat kleinere sinterklaasgeschenken die je bij ons kan bestellen. Door onze verschillende geschenken hopen we dat we voor verschillende bedrijven wat kunnen betekenen. We kunnen bijvoorbeeld de inhoud van het geschenk in een jute zakje toevoegen. Dan ontvang je van ons een doos met allerlei gevulde jute zakjes die jij op je werk kan uitdelen. 

Bedank je personeel met Sinterklas voor hun goede inzet

Wil je jouw personeel heel erg bedanken voor hun goede inzet van het afgelopen jaar? Dan is sinterklaas een zeer geschikt moment! Wij zorgen ervoor dat elk geschenk een goede indruk achterlaat bij je collega. Wij willen namelijk dat bij het openen van het geschenk je collega een glimlach krijgt. Ook willen we dat jij weet waar jij aan toe bent. Daarom kunnen we jou een video op maat van je geschenk toesturen. Op deze manier weet je precies wat jij jouw collega geeft.

Voeg een gratis persoonlijk kaartje toe

Bij ons heb je de mogelijkheid om bij elk geschenk een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. Wat houdt dat precies in? Nou, jij kan ons aangeven welke tekst je op het kaartje wil en of je jullie logo op het kaartje wil. Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp van het kaartje. Ben je tevreden over het ontwerp? Top! Dan gaan wij de kaartjes uitprinten op a6 papier. De laatste stap is de kaartjes toevoegen in je geschenk. We leggen het kaartje altijd boven de folie. Dit vinden wij belangrijk, omdat jouw personeel dan eerst het kaartje leest voordat ze het lekkers zien.

De lekkerste sinterklaasgeschenken in 2022

Het is heel simpel.. wij willen alleen de lekkerste sinterklaasgeschenken verkopen. Daarom zul je bij ons altijd de lekkerste sinterklaasproducten zien. Dit zijn bijvoorbeeld pepernoten, speculaaspoppen, chocoladeletters en heerlijke luxe chocolade muntjes. Deze producten verwerken wij in luxe sinterklaasgeschenken. Onze sinterklaasgeschenken zijn daarom erg smaakvol en leuk om aan je personeel te geven. Naast je personeel zijn ook relaties, sportverenigingen of personeelsverenigingen leuke groepen om een sinterklaasgeschenk cadeau te geven. Wil je een sinterklaasgeschenk uitdelen op school? Ook dan zijn onze geschenken zeer geschikt! Verras je mede docenten met een heerlijk sinterklaasgeschenk door de brievenbus of deel ze uit op 1 locatie. 

Is je vraag nog niet beantwoord? Lees onze veelgestelde vagen

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

Samen in overleg bepalen we de verzenddatum. We denken graag met je mee, zodat alle pakketjes op tijd worden bezorgd.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl of vul het offerte formulier in. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie.

Je hebt de mogelijkheid om bij ons per factuur te betalen. 

Voor bezorging op 1 adres boven de 100 euro rekenen wij geen verzendkosten. Voor verzending van brievenbuspakketten rekenen wij 3,95 euro exclusief btw per adres.