Een borrelbox thuis laten bezorgen in Alkmaar

Een borrelbox online bestellen in de omgeving van Alkmaar? We kunnen je daarbij helpen! Zo hebben wij namelijk verschillende borrelboxen in ons assortiment waarmee jij je familie, vrienden of collega’s helemaal kan verrassen. Voor een complete borrel ervaring hebben leveren wij ook wijnproeverijen in Alkmaar. Je kan deze wijnproeverij samen met je borrelbox online bestellen. 

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de borrelbox quality time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een borrelbox friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een borrelbox voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5
Borrelbox op maat

Een borrelbox op maat laten maken

Wil je een borrelbox op maat laten maken door de borrelspecialisten van borreldoosje.nl? Wij helpen je graag verder om een unieke borrelbox te maken. Zo hebben we voor verschillende klanten heerlijke lekkernijen mogen samenstellen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@borreldoosje.nl.

Borrelbox cadeau geven in Alkmaar

Onze borrelboxen zijn uiterst geschikt om als cadeau te geven en te laten bezorgen in Alkmaar. Tijdens het bestellen kan je een bericht achterlaten. Wij zorgen er dan voor dat het bericht met de hand wordt geschreven op het kaartje. Het persoonlijke kaartje wordt toegevoegd in de borrelbox. Ook heb je de mogelijkheid om tijdens het afrekenen een verzendadres in te vullen. Hierdoor kan je eenvoudig aangeven naar welk adres wie het cadeau mogen sturen.

Waar leveren jullie nog meer borrelboxen?

Wij leveren onze borrelboxen door heel Nederland. Denk hierbij aan: Borrelbox AmsterdamBorrelbox Rotterdam, Borrelbox Eindhoven, Borrelbox Groningen en Borrelbox Den Haag. Tijdens het afrekenen kan jij aangeven waar wij de heerlijke borrelbox naar toe wil sturen. Vervolgens wordt de borrelbox op het aangegeven adres thuis bezorgd. Wil je wat anders laten leveren dan een borrelbox? Bekijk dan eens onze cocktail pakketten, theepakketten en kerstpakketten.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur