Borrelboxen bij je thuisbezorgd in Eindhoven

Wil je een borrelbox laten bezorgen in Eindhoven? Wij hebben heerlijke verschillende borrelboxen speciaal voor jou samengesteld, zodat jij een heerlijk avondje kan borrelen met je familie, collega’s of vrienden. De borrelboxen zijn met zorg & passie samengesteld door de borrelliefhebbers van borreldoosje.nl. Zo weet jij zeker dat je de lekkerste hapjes op de plank hebt liggen. Heb je specifieke wensen? Of wil je een borrelbox op maat laten maken voor bijvoorbeeld een verjaardag of het behalen van een diploma? Wij helpen je graag! Neem contact op met info@borreldoosje.nl en je krijgt binnen 24 uur reactie.

We bezorgen onze borrelboxen niet alleen in Eindhoven

Ja, dat lees je goed! Onze borrelboxen worden door heel Nederland bezorgd door PostNL. Er worden onder andere borrelboxen besteld in Dordrecht, Deventer, Den Haag, Breda, Amsterdam, Amersfoort en Almere. Geef tijdens het afrekenen aan waar wij de borrelbox naar toe moeten verzenden en wij regelen het! Wil je wat anders laten verzenden? Wij hebben ook wijnproeverijen voor thuis, cocktail pakketten, borrelpakketten brievenbus, theepakketten of kerstpakketten.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur