Borrelpakket bestellen in Amsterdam

Wil je een borrelpakket online bestellen in Amsterdam? Wij leveren complete borrelpakketten bij je thuis of op het werk. Onze borrelpakketten zijn met liefde voor je samengesteld door het team van borreldoosje.nl. Om je borrel moment helemaal compleet te maken leveren wij ook een wijnproeverij in Amsterdam die je samen met je borrelpakket kan bestellen. 

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de borrelpakket quality time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een borrelpakket friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

 

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een borrelpakket voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5
Borrelbox op maat

Laat een borrelpakket op maat maken in Amsterdam

We bezorgen voor jou een borrelpakket op maat in Amsterdam! Onze borrelspecialisten gaan graag aan de slag voor je. Weet je precies wat je lekker vindt, maar weet je de producten niet te combineren? Wij hebben al voor verschillende klanten een borrelpakket op maat mogen maken. Neem contact op met info@borreldoosje.nl en we helpen je graag verder.

Verras iemand met een borrelpakket cadeau in Amsterdam

Een borrelpakket cadeau geven in Amsterdam? Onze borrelpakketten zijn daar helemaal geschikt voor! Om je cadeau helemaal persoonlijk te maken kan je tijdens het bestellen een persoonlijk kaartje toevoegen. Het enige wat jij moet doen is in 150 tekens beschrijven wat jij diegene wil zeggen. Wij gaan dan aan de slag om het handgeschreven op het kaartje te schrijven. Iemand verrassen met een ander cadeau? Wij hebben ook wijnproeverijen, cocktail pakketten, zomerpakketten, kerstpakketten en thee pakketten.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur