Een borrelpakket bestellen en laten bezorgen in Groningen

Ja, je leest het goed! We bezorgen een complete borrelpakket in omgeving Groningen. De borrelpakketten zijn met zorg & passie door het team van borreldoosje.nl voor jou samengesteld. Hierdoor weet je zeker dat je de lekkerste hapjes kan serveren en helemaal de show kan stelen! Voor een complete borrel ervaring bezorgen wij ook een wijnproeverij in Groningen.

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de borrelpakket quality time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een borrelpakket friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

 

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een borrelpakket voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5
Borrelbox op maat

We bezorgen een borrelpakket op maat in Groningen

Een borrelpakket op maat laten maken en bezorgen in Groningen? Dat kan zeker! Ons team van borrel specialisten staan voor jou klaar om jou unieke borrelpakket samen te stellen. Geef aan ons aan wat jij lekker vindt en wij doen vervolgens de rest! Neem contact op met info@borreldoosje.nl en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Iemand verrassen met een borrelpakket in Groningen?

Onze borrelpakketten zijn ideaal om als cadeau te geven en bezorgen het pakket voor jou in Groningen. Wil je iemand een steun in de rug geven? Voeg dan een gratis persoonlijk kaartje toe bij je bestelling. Het enige wat jij hoeft te doen is beschrijven in 150 tekens wat jij kwijt wil. Wij gaan vervolgens aan de slag om jou tekst handgeschreven bericht op het kaartje toe te voegen. Toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze zomerpakketten, kerstpakketten of theepakketten die jij cadeau kan geven!

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur