Een heerlijk borrelpakket bestellen en laten bezorgen in Rotterdam?

Wil je een borrelpakket bestellen in Rotterdam? Borreldoosje.nl levert complete borrelpakketten op locatie. Heb je meerdere adressen? Geen probleem! Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Naast onze borrelpakketten bieden wij ook verschillende wijnproeverijen in Rotterdam aan. Deze wijnpakketten kan je samen met je borrelpakket bestellen in onze webshop. 

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de borrelpakket quality time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een borrelpakket friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

 

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een borrelpakket voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5
Borrelbox op maat

Een borrelpakket cadeau geven in Rotterdam?

Wil je een uniek & origineel cadeau geven aan een vriend, vriendin of collega in Rotterdam? Onze borrelpakketten zijn zeer geschikt om als cadeau te geven. Zo kan je iemand verrassen met heerlijke hapjes en een complete borrel thuis laten bezorgen.

Borrelpakket op maat in Rotterdam

Heb je precies in je hoofd welke hapjes jij lekker vindt, maar kan je de juiste producten niet vinden? Wij gaan graag op zoek om jou ideale borrelpakket samen te stellen. Onze borrelspecialisten hebben zo al verschillende klanten blij mogen maken met een heerlijk borrelpakket op maat. We helpen je graag verder! Neem contact op met info@borreldoosje.nl en je krijgt binnen 24 uur een reactie. Wil je toch een ander pakket? Kijk dan eens naar onze kerstpakketten, theepakketten en zomerpakketten.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur