Borrelbox bestellen in Breda

Wil je een borrelbox online bestellen in Breda? Onze borrelspecialisten van borreldoosje.nl hebben verschillende borrelboxen voor je samengesteld. Met deze borrelboxen kan je een heerlijk avondje borrelen met je familie, vrienden of collega’s. Heb je specifieke wensen? Of wil je een borrelbox op maat laten maken? Wij helpen je graag verder om je ideale borrelbox te maken! Neem contact op met info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

We bezorgen onze borrelboxen niet alleen in Breda

Nee, we bezorgen onze borrelboxen namelijk door heel Nederland. Denk hierbij aan steden als Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort, Alkmaar en Zwolle. Geef tijdens het afrekenen aan waar jij de borrelbox wilt ontvangen en wij gaan er mee aan de slag! Toch wat anders dan een borrelbox ontvangen? Bekijk dan eens onze wijnproeverijen, cocktail pakketten, theepakketten of kerstpakketten.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur