Kerstpakket in Amsterdam laten bezorgen? Wij helpen je!

Wij bezorgen onze kerstpakketten bij je collega’s thuis in Amsterdam! Heb je liever dat de kerstpakketten op 1 locatie worden bezorgd? Dat is ook geen probleem! Wij helpen je graag verder om het unieke kerstpakket samen te stellen.

Zakelijk een kerstpakket bestellen? Dit is hoe het werkt!

Voor ieder wat wils

Je hebt keuze uit verschillende kerstpakketten. Wil je maatwerk of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!

Met persoonlijk kaartje

Bij elk kerstpakket kunnen wij een (gratis) persoonlijk kaartje toevoegen. Ook kunnen wij de huisstijl laten terugkomen op het kaartje.

Regel het op jouw manier

Je kan direct een bestelling plaatsen in de webshop of je kan eenvoudig online een offerte aanvragen. Binnen 24 uur heb jij offerte op maat in je inbox.

Bezorging op de locatie(s)

Als de offerte je bevalt, dan kunnen we in overleg de manier van verzenden bepalen. Thuis bij je collega’s laten bezorgen? Of toch liever op kantoor? Jij geeft je wensen aan en wij doen de rest!

Borrelpakket

Kerstpakketten voor iedereen

Wij zijn dagelijks bezig om de meest geschikte kerstpakketten samen te stellen. We doen ons uiterste best om dit voor onze klanten te realiseren. Zo kijken wij naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Hierdoor weet je zeker dat je het meest geschikte pakket laat bezorgen. Wij zorgen dat jouw collega’s compleet worden verrast!

Snel & eenvoudig een offerte aanvragen

Je hebt altijd binnen 24 uur een reactie op je offerte aanvraag. Je hoeft hierdoor niet lang te wachten en je weet direct waar je aan toe bent. Heb je specifieke vragen of wil je sparren over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Stefanie

Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Ze waren heel oplettend en zorgzaam om het product goed te leveren. En het zag er ook nog eens top uit. Ook heel leuk met een persoonlijk kaartje.

5/5

Silvy

Overzichtelijk, mooie producten en ze komen de afspraken na. Deze borreldoos kan ik aanraden en zal zeker in de toekomst hier nog bestellingen plaatsen.

5/5

Esther

Je wordt snel te woord gestaan in de chat, dit is erg fijn. De pakketjes worden leuk ingepakt en de producten smaken goed. Echt een aanrader.

5/5

Een kerstpakket op maat laten maken in Amsterdam

Wij denken graag met je mee! Zo hebben wij voor verschillende opdrachtgevers in Amsterdam kerstpakketten mogen verzorgen. En daar zijn wij heel trots op! Wij proberen elke keer weer het beste kerstpakket voor je samen te stellen. Alles in overleg met jou en de wensen!

Een QR code scannen voor de ultieme kerstsfeer

In elk kerstpakket wordt een flyer met een QR code meegeleverd. Door het scannen van deze QR code kom je in een afspeellijst van de top 20 beste kerstliedjes terecht. 

Wat zit er in het kerstpakket?
Op 1 locatie

Eenvoudig een kerstpakket in Amsterdan laten bezorgen

Online een kerstpakket bestellen en laten bezorgen in Amsterdam? Dat kan! Het is alleen anders dan voorgaande jaren. Door de corona heb je nieuwe uitdagingen gekregen. Veel van het personeel werkt thuis in Amsterdam of komt beperkt op kantoor. In deze tijd is het vooral belangrijk om je personeel te blijven verrassen. Hierdoor geef je ze een gevoel dat ze gewaardeerd worden. Wij kunnen er voor zorgen dat de kerstpakketten netjes bij het personeel thuis in Amsterdam worden bezorgd.

In de webshop kan je eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor je kerstpakket. Je kan tijdens het aanvragen van de offerte aangeven waar je het wil laten bezorgen. Je bespaart hiermee een hoop geregel om het zelf uit te zoeken. Wij regelen het van A tot Z! Als de kerstpakketten zijn verzonden, dan ontvangen de ontvangers een track & trace code per mail. Hierdoor kunnen ze zelf in de gaten houden waar het kerstpakket is. Wil je het laten bezorgen op meerdere adressen? Dat is geen probleem! Wij kunnen jou een leeg adressenbestand aanleveren waar jij de adressen kan invullen. 

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Voor kerstpakketten in de brievenbus betaal je € 4,10 inclusief btw. Voor kerstpakketten met de pakket post betaal je € 6,95 inclusief btw per verzending.

Wij kunnen jou een leeg adressenbestand aanleveren in Excel. Vervolgens kan jij eenvoudig het adressenbestand invullen en retour sturen.

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De leverdatum gaat in overleg. Geef tijdens het aanvragen van de offerte aan wanneer je de kerstpakketten bezorgd wil hebben. Dan zorgen wij er voor dat het op tijd aankomt!

Geen probleem! Vul het offerte formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat in je inbox.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur