Paasgeschenken voor je personeel of relaties?

Een origineel en leuk Paasgeschenk online bestellen voor je personeel of relatie? Wij kunnen je verder helpen met een leuk pakket! Bekijk onze brievenbus paasgeschenken online 🎁

Verras je personeel of relatie met een Paasgeschenk 🎁

Onze Paasgeschenken

Jute paaszakje
Sluiten

Jute paaszakje | De Paashaas

11,50 excl. BTW
Jute paaszakjes
Sluiten

Jute paaszakje | Goede vrijdag

6,99 excl. BTW
Tony paaspakket jute zakje
Sluiten

Jute paaszakje | Happy Easter

7,50 excl. BTW
Paaszakje met wijn
Sluiten

Jute paaszakje | Kuikentje

9,50 excl. BTW
Pasen brievenbuszak op maat
Sluiten

Paaspakket Personeel | Bunny bag

10,99 excl. BTW
Pasen brievenbuspakket - Easter Bunny
Sluiten

Pasen brievenbuspakket | Easter Bunny

7,99 excl. BTW
Pasen brievenbuspakket van Happy lente
Sluiten

Pasen brievenbuspakket | Happy lente

6,99 excl. BTW
Pasen brievenbuspakket - im so eggcited
Sluiten

Pasen brievenbuspakket | Im so Eggcited

10,50 excl. BTW
Paaspakket brievenbus - Lentegevoel
Sluiten

Pasen brievenbuspakket | Lentegevoel

6,50 excl. BTW
Brievenbuspakket Pasen - vrolijk pasen
Sluiten

Pasen brievenbuspakket | Vrolijk pasen

4,99 excl. BTW

De leukste paasgeschenken

Het is weer Pasen! Dit betekent dat je weer een kans hebt om een stukje waardering te tonen naar je personeel of zakelijke relaties. Veel bedrijven pakken de mogelijkheid om een leuk relatiegeschenk weg te geven tijdens pasen. Dit kan onder andere in de vorm van een origineel paasgeschenk. Laten wij jouw daar mee kunnen helpen! In ons assortiment paasgeschenken vind je verschillende geschenken met andere prijsklassen. Neem gerust een kijkje tussen onze leuke geschenken!

Originele paasgeschenken

Het is elk jaar weer een uitdaging welke geschenken we gaan samenstellen voor Pasen. We letten hierbij vooral op de prijs/kwaliteitsverhouding van de geschenken. We willen dat jij tevreden bent over de inhoud van het pakket maar vooral ook de uitstraling. We besteden veel aandacht aan de uitstraling van de geschenken, zodat de ontvanger optimaal verrast wordt van het leuke geschenk voor Pasen. In onze geschenken vind je altijd lekkere Paaseieren. Ook hebben we veel chocolade in onze geschenken toegevoegd, want wie vindt chocolade nou niet lekker?

Paasgeschenken brievenbus

Wij vinden het belangrijk dat je niet teveel verzendkosten betaald. Daarom hebben we onze paasgeschenken zo gemaakt dat ze alleen door de brievenbus bezorgd kunnen worden. De kosten voor brievenbus verzending voor 1 pakket is € 3,95 exclusief btw. Hierdoor blijven de kosten in verhouding tot het geschenk laag en krijg je meer waar voor je geld! Wil je de geschenken naar meerdere adressen verzenden? Vraag dan om een adressenbestand via info@borreldoosje.nl!

Verzending van de Paasgeschenken

Wij kunnen de complete verzending van de Paas brievenbus geschenken voor je op rekening nemen. Dit betekent dat jij er geen omkijken naar hebt en alles voor je wordt geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is ons een leeg adressenbestand (Excel) aan te leveren. Wij zorgen dat de geschenken bij je personeel door de brievenbus wordt bezorgd. Wil je de geschenken toch op 1 locatie laten bezorgen om bijvoorbeeld uit te delen aan je personeel? Ook dat is geen probleem. We kunnen de paasgeschenken met een palletverzending bij jou op kantoor laten bezorgen.

Gratis persoonlijk kaartje per geschenk

Wij vinden het belangrijk dat jij een persoonlijke boodschap aan je werknemers kan vertellen. Daarom heb je de mogelijkheid om per geschenk een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. Wij kunnen de tekst die jij hebt aangeleverd op het kaartje laten printen en toevoegen per geschenk. Ook kan je jullie logo van het bedrijf op het kaartje toevoegen. Zo lijkt het net alsof het vanuit jullie bedrijf is verzonden en dat maakt het net nog wat persoonlijker.

Maatwerk paasgeschenk?

We snappen het als geen ander als je bijvoorbeeld vragen hebt over bepaalde producten of dat je een paasgeschenk op maat samen wil stellen. Onze productspecialisten denken graag met je mee om het meest ideale geschenk voor je te maken. Als je mogelijkheden wil bespreken, dan kan je het beste contact opnemen met info@borreldoosje.nl en je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord. Wil je direct antwoord op je vraag? Dan kan je ook gebruik maken van de WhatsApp functie op de website!

Heb je nog vragen? Lees onze veelgestelde vagen

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

Samen in overleg bepalen we de verzenddatum. We denken graag met je mee, zodat alle pakketjes op tijd worden bezorgd.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl of vul het offerte formulier in. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie.

Je hebt de mogelijkheid om bij ons per factuur of met iDeal en Paypal te betalen. 

Voor bezorging op 1 adres boven de 100 euro rekenen wij geen verzendkosten. Voor verzending van brievenbuspakketten rekenen wij 3,95 euro exclusief btw per adres.