Vakantiepakket cadeau geven?

Bezorg het zomergevoel door de brievenbus!

Onze Vakantiepakketten

Zomerpakket brievenbus cocktail met hapjes
Sluiten

Zomerpakket brievenbus | Cocktail Party

9,50 excl. BTW
Zomerpakket happy summer
Sluiten

Zomerpakket brievenbus | Happy Summer

8,50 excl. BTW
Zomerpakket door de brievenbus
Sluiten

Zomerpakket brievenbus | Strandgevoel

8,00 excl. BTW
zomerpakket cocktail
Sluiten

Zomerpakket brievenbus | Summer Time

8,50 excl. BTW
Zomerpakket sunny days
Sluiten

Zomerpakket brievenbus | Sunny Days

5,50 excl. BTW
Zomerpakket brievenbus personeel | Zomer kriebels
Sluiten

Zomerpakket brievenbus | Zomerkriebels

7,50 excl. BTW

Een glimlach op het gezicht van jouw medewerker, vriend of familie, daar doen we het voor!

Een heerlijk vakantiepakket laten bezorgen bij je collega’s, vrienden of familie? Dat kunnen we voor je regelen! Wij zorgen ervoor dat elk vakantiepakket een goede indruk achter laat, zodat je ontvanger bij het openen van het zomerpakket een glimlach krijgt.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom gaan wij 100% voor klanttevredenheid en denken altijd met je mee. Met onze nuchtere Achterhoekse aanpak verzorgen we met passie de vakantiepakketten voor jou.

Enjoy! 🌞

Wessel & Sietske ❤️

Jij bent niet de eerste. Bekijk de ervaringen van anderen

Kiem-Lien W.
Lees verder
Fijne communicatie, snelle service, en ze geven altijd een beetje meer, denken ook mee met je wensen. Er zijn geen onmogelijkheden, alleen mogelijkheden. Kortom: super!!
Karin D.
Lees verder
De collega's waren blij verrast met de leuke borrelbox. Voor herhaling vatbaar.
Stefanie W.
Lees verder
Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Ze waren heel oplettend en zorgzaam om het product goed te leveren. En het zag er ook nog eens top uit. Ook heel leuk met een persoonlijk kaartje.
Robin T.M
Lees verder
Mooi pakket besteld met goede service van Wessel! Snelle en correcte antwoorden op mijn vragen. Tot de volgende keer!
Corien D.
Lees verder
Het contact en de service verliepen vlot. Een mooie samenwerking met een mooi resultaat.
Vorige
Volgende

Samenwerkingen waar wij trots op zijn.

Momenteel offline

Heb je hulp nodig? Wij adviseren je graag!

Wij snappen het als geen ander dat je niet te lang wil wachten op een vraag. Daarom zijn wij goed te bereiken via WhatsApp of Messenger. Laat je bericht achter en je ontvangt snel een reactie.

Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via WhatsApp!

Stuur ons een berichtje Messenger

Wil je snel een reactie ontvangen? Chat dan met ons via Messenger!

Vakantiepakket cadeau geven

Ben je op zoek naar een leuk vakantiepakket om je medewerkers te verrassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben verschillende leuke vakantiepakketten waar je je personeel heel blij mee gaat maken. Wil je een bestelling bij ons plaatsen? Top Wij gaan namelijk alleen voor 100% resultaat. Ook zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. Afspraak = afspraak! 

Verras je medewerkers voor vakantie

De vakantieperiode is een periode van blijdschap. Mensen kijken al lang uit naar hun vakantie en kunnen niet wachten om de zon op te zoeken of lekker te reizen door verschillende landen. Om de vakantie nog een grotere lading te geven, is het geven van een vakantie cadeaupakket een goed idee! Hiermee bezorg jij je personeel nog meer een vakantiegevoel, zodat ze helemaal uitgerust terugkomen van vakantie.

 

Eenvoudig online bestellen

Onze vakantie cadeaupakketten zijn eenvoudig te bestellen via de webshop. Ook kun je een offerte aanvragen als je meerdere pakketten wilt bestellen. Heb je vragen of advies nodig? Of wil je graag sparren over de mogelijkheden? We zijn er altijd om je te helpen! Neem contact op via Whatsapp of stuur een mail naar info@borreldoosje.nl,

Brievenbus vakantiepakketten

Onze vakantie pakketten zijn geschikt om door de brievenbus te laten bezorgen. Want zeg nu eerlijk; dat is toch superhandig? De medewerkers hoeven niet thuis te zijn en kunnen daardoor compleet verrast worden. Als ze thuiskomen dan ligt er namelijk een leuk pakketje op de mat. Ook hebben we lage bezorgtarieven voor brievenbuspakketten, namelijk: € 3,95 ex btw per adres. Hierdoor is het voor jou aantrekkelijk om een leuk cadeau naar je medewerkers te sturen.