Heerlijke borrelboxen in Amersfoort

Wil je een heerlijke borrelbox online en eenvoudig bestellen in Amersfoort? Bij borreldoosje.nl hebben we verschillende borrelboxen waarmee jij je gasten helemaal gaat verrassen! Wil je een borrelbox als cadeau geven aan iemand die jij in het zonnetje wilt zetten? Je hebt de mogelijkheid om tijdens het bestellen een persoonlijke kaartje toe te voegen. Helemaal gratis! Laat je bericht achter en wij doen de rest 🙂

Waar kan ik nog meer borrelboxen laten bezorgen?

Wij bezorgen onze borrelboxen door heel Nederland. Je kan hierbij denken aan: borrelbox bezorgen Amsterdam, borrelbox bezorgen Nijmegen, borrelbox bezorgen Arnhem en borrelbox bezorgen in Leiden. Je kan tijdens het afrekenen je verzendadres invullen en wij zorgen ervoor dat je borrelbox netjes wordt bezorgd. Naast de borrelboxen bezorgen wij ook cocktail pakketten, zomerpakketten en theepakket cadeaus bij jou thuis!

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur