Borrelbox laten bezorgen in Arnhem

Wil je een borrelbox bestellen en laten leveren in Arnhem? Wij bezorgen je een complete borrelbox. Hierdoor hoef je dus niet naar de winkel en ontvang je de lekkerste hapjes in huis. Onze producten zijn met zorg & passie voor je samengesteld door het team van borreldoosje.nl, zodat je zeker weet dat je lekker kan genieten. Je hebt ook de keuze om een heerlijke wijnproeverij in Arnhem te laten bezorgen. Dit kan je eenvoudig samen met je borrelbox online bestellen.

Suzan

Afgelopen zondag voor de picknick hebben we de borrelbox quallity time met een wijnproeverij gekocht. We zijn wezen wandelen op de Veluwe en hebben daar een mooi plekje gevonden. Heerlijk genoten in de zon met de lekkere hapjes & wijntjes. Een echte aanrader :)!

5/5

Jessie

Voor mijn dochters verjaardag heb ik een borrelbox friends & family besteld. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Er zat voldoende in voor ons hele gezin én we hebben genoten van de heerlijke hapjes.

5/5

Gijs

Samen met mijn collega heb ik de rest van ons team getrakteerd op een borrelbox voor de vrimibo. Daarvoor wilden wij speciaal op maat gemaakte borrelboxen. Dit was geen probleem en het contact was laagdrempelig. 

5/5
Borrelbox op maat

Onze verschillende borrelboxen

In onze webshop vind je verschillende heerlijke borrelboxen. Hierdoor kan jij de lekkerste borrelbox kiezen. Zo hebben we de borrelbox Quality Time. In deze borrelbox vind je onder andere een heerlijke ambachtelijke kaas en een Spaanse fuet. Ga je borrelen met meerdere personen? En heb je echt lekkere trek? Dan is de borrelbox Friends & Family wellicht iets voor jou. Deze rijkgevulde borrelbox is geschikt voor meer dan 3 personen. 

Op maat laten maken

Wij helpen je graag om een borrelbox op maat te laten maken. Zo hebben wij voor verschillende klanten al heerlijke boxen op maat mogen maken en laten bezorgen in de omgeving Arnhem. Als je bijvoorbeeld heerlijke borrelboxen naar je collega’s wilt verzenden, dan kunnen wij deze boxen naar meerdere adressen verzenden. Geen probleem! Een theepakket of kerstpakket, zomerpakket op maat laten maken? Dat is ook geen probleem!

Wij bezorgen onze borrelboxen niet alleen in Arnhem

Nee, dat klopt! We bezorgen onze borrelboxen door heel Nederland. Denk hierbij aan: borrelbox Utrecht, borrelbox Amsterdam, borrelbox Alkmaar, Borrelbox Den Haag, borrelbox Dordrecht en borrelbox in Leiden. Je kan tijdens het afrekenen aangeven waar jij de borrelbox naar toe wilt verzenden. Wij doen vervolgens de rest!

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur