Borrelbox bestellen en laten bezorgen in Dordrecht?

Wil je online een borrelbox bestellen en laten bezorgen in de omgeving van Dordrecht? Dat is geen probleem! We bieden verschillende borrelboxen aan waarmee jij je vrienden of familie helemaal kan verrassen 🙂 De borrelboxen zijn met zorg voor je samengesteld, zodat je zeker weet dat je de lekkerste producten in huis hebt. Heb je specifieke wensen? Of wil je een borrelbox op maat? We helpen je graag verder om je ideale borrelbox te serveren. Neem contact op met info@borreldoosje.nl en we bespreken samen de mogelijkheden.

We bezorgen onze borrelbox niet alleen in de omgeving Dordrecht

Je leest het goed! We bezorgen onze borrelboxen met veel liefde door heel Nederland. We bezorgen onze borrelboxen in steden als Deventer, Den Haag, Breda, Utrecht, Rotterdam, Almere en Alkmaar. Tijdens het afrekenen kan jij aangeven waar de borrelbox naar verzonden moet worden en wij doen vervolgens de rest! Toch wat anders dan een borrelbox bestellen? Bekijk dan eens onze theepakketten, cocktail pakketten of kerstpakket.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur