Borrelbox bij je thuisbezorgd in Harderwijk

Een borrelbox laten bezorgen in Harderwijk? Wij hebben verschillende borrelboxen die we bij jou thuis afleveren. Zo hoef jij niet naar de winkel en te zoeken naar de lekkerste hapjes. Nee, het team van borreldoosje.nl heeft de heerlijkste hapjes voor je samengesteld. Wil je een complete borrel ervaring thuis laten bezorgen? Wij hebben ook verschillende wijnpakketten die je eenvoudig bij je borrelbox kan bestellen. Je hebt de mogelijkheid om de borrelbox op maat te laten maken. Neem daarover contact op met info@borreldoosje.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden 🙂

We leveren onze boxen door heel Nederland

Ja, dat lees je helemaal goed! Onze borrelboxen worden niet alleen in Harderwijk besteld, maar ook in steden als Hoorn, Den Haag, Deventer, Breda, Dordrecht, Rotterdam en Utrecht. En dit vinden wij helemaal leuk! Want wij willen iedereen kennis laten maken met onze heerlijke hapjes en drankjes. Op zoek naar een kerstpakket? Bekijk dan onze kerstpakketten.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur