Borrelplank bestellen in Nijmegen

Wil je online een borrelplank bestellen Nijmegen? Dan val je bij ons met je neus in de boter. In ons assortiment vind je namelijk de lekkerste borrelplankjes met een leuke variatie aan overheerlijke hapjes, waarmee je iedereen aangenaam zult verrassen. Neem dus snel een kijkje in ons aanbod en kies een verleidelijke borrelplank, dan staan we in no time bij jou voor de deur met een smakelijke borrelplank. Met een goedgevulde borrelplank kan jouw avond toch zeker niet meer stuk?

Stijlvolle hapjes bestellen in Nijmegen

Wil je een originele borrelplank bestellen? We hebben verschillende borrelboxen met lokale producten die met veel liefde voor je zijn samengesteld door het team van borreldoosje.nl. Voor echte familiemensen hebben we de borrelbox “Friends & Family” met smaakvolle lekkernijen, zoals diverse soorten kaas en een verrassende chocolademix. Verder vind je bij ons ook de borrelbox “Quality time” met een mooie mix van lekkere worst, luxe noten en een heerlijke chutney. Wist je trouwens dat je bij ons ook kunt kiezen voor de lekkerste wijnproeverijen? Zo wordt je borrelavondje met vrienden of familie nog leuker! 

Thuis borrelen met een borrelplank van borreldoosje.nl

Je favoriete borrelplank bestellen gaat simpel en snel. Je bestelt eenvoudig online en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Wij bezorgen vervolgens de complete borrelplank bij je thuis, zodat je snel kunt genieten van een borrelplank die samengesteld is door echte borrelliefhebbers. De borrelplank hoeft niet gekoeld bewaard te worden en bestel je vóór 12.00 uur, dan wordt je borrelplank dezelfde dag nog verstuurd. Ben je toch op zoek naar wat anders? Bekijk dan onze theepakketten, kerstpakketten of zomerpakketten.