Borrelbox laten bezorgen in omgeving Almere

Wil je een borrelbox bestellen in Almere? Wij hebben verschillende borrelboxen waarmee jij heerlijk een avondje kan borrelen met je vrienden, familie of collega’s. Naast de borrelboxen kan je ook een wijnpakket bij je bestelling toevoegen. Zo creëer je een compleet borrel moment! Wil je iemand in het zonnetje zetten en een borrelbox cadeau geven? Voeg dan een persoonlijk kaartje toe tijdens het bestellen. Wij doen vervolgens de rest 😉

Waar leveren jullie nog meer borrelboxen?

Wij kunnen borrelboxen door heel Nederland voor je leveren. We leveren borrelboxen onder andere in: borrelbox Amsterdam, borrelbox Zwolle, borrelbox Haarlem, borrelbox Den Haag en Borrelbox Alkmaar. Tijdens het afrekenen kan je aangeven naar welk adres jij de borrelbox wilt verzenden en wij doen vervolgens de rest! Toch wat anders een een borrelbox bestellen? Bekijk dan eens onze cocktail pakketten, thee pakketten en kerstpakketten.

Veelgestelde vragen

We snappen het als je vragen hebt. Daarom proberen wij zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij als webshop werken met voeding en drank. Wij houden ons strikt aan de regels die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bepaald voor detailhandel (met verkoop of afstand). Zo kunnen wij op deze manier ten alle tijden de voedselveiligheid waarborgen. Bij de borrelboxen worden netjes de allergeneninformatie vermeld. Wil je allergenen informatie per product? Neem contact op met info@borreldoosje.nl.

Meer informatie over voedselveiligheid & allergenen? Dat vind je hier.

Nee, onze borrelboxen hoeven niet gekoeld bewaard te worden. 

Ja, we werken samen met PostNL. Dit betekent dat je een track & trace code ontvangt per e-mail. Heb je geen track & trace code ontvangen? Neem contact met ons op via info@borreldoosje.nl.

De factuur krijg je toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar info@borreldoosje.nl.

Kies jouw bezorgmoment tijdens het afrekenen.

Let op: op zondag en maandag bezorgt PostNL geen post.

PostNL hanteert een standaard werkwijze in het geval je niet thuis bent op het bezorgmoment. Meer informatie hierover vind je op de site van PostNL.

Heb je een zakelijke bestelling? Dan bepalen we samen de verzenddatum.

Geen probleem! Neem dan met ons contact op via info@borreldoosje.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie.

Je kan bij ons eenvoudig online betalen met:

  • iDeal
  • Paypal
  • Op factuur